AGD Başkanı Salih Turhan Uyardı:''Türkiye'yi İsrail'le Yakınlaştırıp İran İle Savaştırmak İstiyorlar.''

''Şimdi yapılmak istenen Türkiye’yi İsrail ile yakınlaştırıp İran ile savaştırmak. Bir takım kanaat önderlerinin sürekli İran için İsrail’den daha tehlikelidir şeklinde açıklama yapmaları, bir gazetenin önce “Ha İsrail Ha İran” manşeti atması, televizyonlarda tartışma programlarında sürekli İran’ın bir tehdit olarak gösterilmesi, bütün bunlar psikolojik bir harekâtın parçalarıdır.” 

Görüntülenme: 1665 Tarih: 31 Ocak 2016 06:03
AGD Başkanı Salih Turhan Uyardı:''Türkiye'yi İsrail'le Yakınlaştırıp İran İle Savaştırmak İstiyorlar.''

        MGV ve AGD Genel Başkanı Salih Turhan, Genel Merkez Hanımlar Komisyonu’nun Bolu’daki Eğitim ve Motivasyon Kampı ile Genel Merkez İmam Hatipler ve Liseler Komisyonları’nın Antalya ve Adana ara dönem kamplarına katıldı. 

          Konuşmasında Çözüm sürecinin sipariş bir politika olduğunu dile getirdiklerini anımsatan Turhan şunları kaydetti: “Çözüm sürecinin Batı’nın verdiği bir ev ödevi olduğunu söyledik. Şimdi de uygulanan bu sokağa çıkma yasakları da korkuyoruz ve endişe ediyoruz ki bir başka sipariş. Bizim durduğumuz yer İslam Kardeşliğidir. Bizim durduğumuz yer insanların temel hak ve hürriyetleridir. Bizim durduğumuz yer İslam Birliği’dir. Bizim durduğumuz yer her renkten, her ırktan ve düşünceden insanın beş temel hakkının gözetildiği adil bir düzendir. Bizim durduğumuz yer bölünüp parçalanmak değil, birleşip büyümektir. Burada çözüm kutuplaşmak değil, oturup konuşmaktır. Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak Hocamızın Doğu ziyaretleri son derece isabetli olmuştur ve bu ziyaretler daha etkili bir şekilde devam edecektir. Bölge halkına kardeşlik elimizi hep birlikte uzatacağız. Şimdi yapılmak istenen Türkiye’yi İsrail ile yakınlaştırıp İran ile savaştırmak. Bir takım kanaat önderlerinin sürekli İran için İsrail’den daha tehlikelidir şeklinde açıklama yapmaları, bir gazetenin önce “Ha İsrail Ha İran” manşeti atması,  televizyonlarda tartışma programlarında sürekli İran’ın bir tehdit olarak gösterilmesi, bütün bunlar psikolojik bir harekâtın parçalarıdır.”

Milli Gazete

Yorumlar