Hüsam Bedran:''Bugünkü Eylem Filistin Halkının Kudüs İntifadasını Sürdürme Azmini Gösteriyor.''

İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcülerinden Hüsam Bedran, Filistinli üç gencin bugün Kudüs'ün Babu'l Amud semtinde gerçekleştirdiği eylemi kutlayarak, eylemin Kudüs İntifadası'nda dönüm noktası teşkil edeceğini söyledi. 

Görüntülenme: 1347 Tarih: 03 Şubat 2016 23:33
Hüsam Bedran:''Bugünkü Eylem Filistin Halkının Kudüs İntifadasını Sürdürme Azmini Gösteriyor.''

Bedran, eylemi gerçekleştirdikten sonra işgal güçlerince şehit edilen gençlerin cesaretlerine ve işgal güçlerinin tüm güvenlik önlemlerini aşma başarısını göstermelerine övgüde bulunarak, gençlerin Babu'l-Amud'a girerek işgal rejimini sarsan eylemi gerçekleştirmeyi başardıklarını ifade etti.

Direnişçi gençlerin gerçekleştirdiği ateş açma ve bıçaklama eyleminin işgal rejiminin güvenlik sistemini sarstığını bildiren Bedran, kahraman gençlerin Cenin'den gelerek Kudüs'e girmeyi başardığını ve işgal güçlerinin tüm barikatlarını aştığını söyledi.

Bugünkü eylemin ve daha önceki eylemlerin Filistin halkının Kudüs İntifadası'nı sürdürme azminin göstergesi olduğunu belirten Bedran, eylemin işgal rejimine Mescid-i Aksa'ya ve Filistin'in özgür kadınlarına saldırıların cezasız kalmayacağı mesajı verdiğini ifade etti.

Bedran, Filistin halkının hala söyleyecek ve yapacak çok şeyi olduğunu bildirdi.

fiem

Yorumlar