Siyonist Rejim Başbakanı ve Komutanları Güney Lübnan Sınırındaki Askeri Birlikleri Denetledi

İşgal rejimi İsrail başbakanı Benyamin Netanyahu ve komutanlarından bir grub, dün öğleden sonra işgal altındaki Filistin, Güney Lübnan sınır bölgelerinde denetimlerde bulundu. 

Görüntülenme: 1187 Tarih: 04 Şubat 2016 10:30
Siyonist Rejim Başbakanı ve Komutanları Güney Lübnan Sınırındaki Askeri Birlikleri Denetledi

Tesnim haber ajansının İşgal rejimi medya kaynaklarına dayanarak verdiği habere göre, işgal rejimi İsrail başbakanı Benyamin Netanyahu, İsrail savaş bakanı Moshe Yaalon, İsrail genel kurmay başkanı Güney Lübnan sınır bölgelerinden ani bir denetim gerçekleştirerek, muhtemel durumlar karşısında İsrail ordusunun karşı koyma proje ve kabiliyetlerini yerinde denetledi.

Netanyahu ve öteki siyonist yetkililer, İsrail ordusunun sınır bölgelerindeki planları hakkında bilgi almanın yanı sıra bölgeye konuşlanan askeri birimleri de denetlediler.

Bölgeden gelen bilgiler siyonist rejimin son dönemde özellikle sınır bölgelerindeki faaliyetlerini artırdığı ve teyakkuz vaziyette bulunduğunu gösteriyor.

Bu arada siyonist rejim medyası özellikle son iki ay içinde Lübnan Hizbullah hareketine yönelik yoğun bir karalama kampanyası sürdürerek Hizbullah'ı İsrail için birincil tehdit olarak göstermeye çalışmıştır.

abna.ir

Yorumlar