Gasıp Rejim Knesset'deki Arap Milletvekillerine Rahat Vermiyor

Siyonist işgal devleti başbakanı Benyamin Netanyahu'nun Knesset'te bulunan bazı Arap vekillerin üyeliklerinin askıya alınmasını içeren yasa tasarısıyla ilgili koalisyon ortaklarıyla anlaştığı belirtildi. 

Görüntülenme: 1297 Tarih: 08 Şubat 2016 23:52
Gasıp Rejim Knesset'deki Arap Milletvekillerine Rahat Vermiyor

İşgal rejimi başbakanlığından yapılan açıklamada: "Netanyahu, koalisyon hükümeti başkanlarıyla 'uygunsuz davranışlarda bulundukları' sebebiyle bazı Arap temsilcilerin üyeliklerinin askıya alınmasına izin veren yasa tasarısı konusunda anlaştı' açıklamasına yer verildi. 
 
İşgal güçleri tarafından katledilen ve cenazeleri ailelerine teslim edilmeyen Filistinli ailelere ziyarette bulunan 3 Arap vekile işaret eden Netanyahu şu ifadeleri kullandı: "Biz Arap vatandaşları İsrail toplumuna entegre etmek için çaba harcıyoruz. Vekiller ise bunun tam tersi şeklinde hareket ediyor ne nefreti arttırıyor" 
 
Netanyahu ayrıca bu tür davranışlarda bulunan her vekilin, Knesset'teki üyeliğini engelleyecek yeni ve daha güçlü düzenlemeler konusunu da gündeme getireceğini ve incelenmesini isteyeceğini ifade etti.
 
Siyonist işgal rejimi tarafından cenazeleri alıkonulan Filistinli ailelere ziyarette bulunan Arap vekillerin Cemal Zahalka, Hanin Zobi ve Basil Gattas oldukları belirtildi. Öte yandan işgal rejiminin vekillerin ziyaret ettiği Filistinli ailelere cenazeleri henüz iade etmediği belirtildi.
 

İSLAMİANALİZ

Yorumlar