Gasıp Siyonist Rejim Özel Kuvvetleri El-Gig'in Yattığı El-Afule Hastanesi'ne Baskın Düzenledi

İşgal polisi özel kuvvetleri dün (20 Şubat Cumartesi) akşam geç saatlerde açlık grevindeki esir gazeteci Muhammed El-Gig'in yattığı El-Afule Hastanesi'ne polis köpekleriyle birlikte baskın düzenledi.  

Görüntülenme: 1026 Tarih: 21 Şubat 2016 10:10
Gasıp Siyonist Rejim Özel Kuvvetleri El-Gig'in Yattığı El-Afule Hastanesi'ne Baskın Düzenledi

Esirler ve Özgürlüğe Kavuşanlar Heyeti avukatı Hanan El-Hatib, konuyla ilgili yayınladığı ve Filistin Enformasyon Merkezi'ne de ulaşan bildiride, baskının El-Gig'in durumunun tehlikeli bir aşamada olduğuna işaret ettiğini söyledi.

Esir gazeteci Muhammed El-Gig'in sağlık durumunun kötüye gitmesinin ve vücudundaki kasılmaların doktorları telaşlandırdığını belirten El-Hatib, El-Gig'in odasına toplanan doktorların kapıyı kapatarak içeride uzun süre kaldıklarını ifade etti.

Özel kuvvetlerin hastaneye girişlerinin birçok şeye işaret ettiğini kaydeden El-Hatib, işgal rejimi güvenlik birimlerinin El-Gig'in her an hayatını kaybedebileceğinin farkında olduğunu söyledi.

Avukat Hanan El-Hatib, işgal güçlerinin birkaç gündür hastane çevresinde de çok sıkı güvenlik önlemleri aldığını belirterek, bu durumun kendilerine verilen talimatın ne derece kesin olduğuna işaret ettiğini bildirdi.

Yorumlar