Gasıp İsrail Güçleri Filistinli İki Kızı Gözaltına Aldı

İşgal güçleri bu sabah (21 Şubat Pazar) Nablus ve Kudüs'te Filistinli iki genç kızı bıçaklama eylemi girişiminde bulundukları bahanesiyle gözaltına aldı.  

Görüntülenme: 1162 Tarih: 21 Şubat 2016 19:47
Gasıp İsrail Güçleri  Filistinli İki Kızı Gözaltına Aldı

Batı Yaka'nın çeşitli bölgelerinde ve Kudüs'te onlarca kontrol noktası bulunan işgal güçleri söz konusu noktalarda şüphelendikleri her kişiye ateş açıyor.

İşgal rejimi haber siteleri, işgal güçlerinin bu sabah Nablus'un güneyindeki Zatera kontrol noktasında Filistinli bir genç kızı yanında bıçak bulundurduğu ve bıçaklı eylem gerçekleştirme niyetinde olduğu gerekçesiyle gözaltına aldığını bildirdi.

Filistinli kaynaklar, gözaltına alınan genç kızın Nablus'un güneyindeki Kasra köyü sakinlerinden 11'inci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Sacide Nizam Mahmud Hasan olduğunu açıkladı.

Bu arada, işgal güçlerinin bu sabah ayrıca Kudüs kent merkezindeki Babu'l-Amud bölgesinde henüz kimliği öğrenilemeyen bir genç kızı yanında bıçak bulundurduğu bahanesiyle gözaltına aldığı ifade edildi.

Görgü tanıkları, işgal askerlerinin Filistinli genç kıza saldırdığını ve örtüsünü açmak istediklerini söyledi.

fiem

Yorumlar