Siyonist Rejim Avrupa'da Çalışan Arap Gazetecileri İsrail'e Neden Davet Etti?

Siyonist İşgal Rejimi Dışişleri Bakanlığı, Avrupa'da çalışan Arap gazetecilerden oluşan bir heyetin bakanlığa ziyaret gerçekleştirdiğini açıkladı. 

Görüntülenme: 1114 Tarih: 23 Şubat 2016 05:34
Siyonist Rejim Avrupa'da Çalışan Arap Gazetecileri İsrail'e Neden Davet Etti?

Siyonist dışişleri bakanlığından yapılan açıklamaya göre Avrupa'da yaşayan Arap gazetecilerin bizzat dışişleri bakanlığı tarafından davet edilerek Tel-Aviv'e gerçekleştirdikleri bu ziyaret ilk olma özelliği de taşıyor.
 
İşgal Rejimi Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre 'Deutsche Welle', 'BBC', Şarkul Avsat, Elaf gibi kanal ve sitelerde çalışan Arap gazetecilerden oluşan heyet 14-19 Şubat arasında İsrail'e bir ziyaret gerçekleştirdi. Görüşmenin ana konusunun Avrupa'da yaşayan Arap kitlelere medyayla nasıl ulaşılabileceği olduğu belirtildi.
 
Bakanlığın medya departmanından da ziyarete katılanlar olurken, İsrail tarafından Arap dünyasına yönelik aktivitelerin gözle görülür bir şekilde büyüdüğüne dair bir açıklama yapıldı. Öte yandan İsrail'deki Arap okuyuculara medya üzerinden daha kolay ulaşmanın yolları üzerine konuşulduğu da ifade edildi. 
 
İsrail'in Yedioth Ahronoth Gazetesinin verdiği habere göre, heyette yer alan Mısırlı, Iraklı ve Suriye Kürtlerinden bazı kişiler siyonist işgal rejimi meclisi Knesset'e de ziyaret gerçekleştirdi. Gazeteciler ziyaretin ardından İsrailli diplomatlar ve meslektaşlarıyla bir araya geldi, daha sonra Hayfa Üniversitesini de ziyaret etti.
 
İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adraee, Pazartesi günü sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabından Mısırlı gazeteci Rami Aziz ile çekindiği fotoğrafı yayımladı. 
 
İSLAMİ ANALİZ

Yorumlar