Gasıp İsrail Güçleri Batı Yaka'da Evlere Baskın Düzenledi

İşgal güçlerinin Batı Yaka'nın birçok bölgesine düzenlediği baskınlar sırasında evlerde arama yaptığı ve birçok genci gözaltına aldığı ifade edildi.  

Görüntülenme: 1070 Tarih: 25 Şubat 2016 08:34
Gasıp İsrail Güçleri Batı Yaka'da Evlere Baskın Düzenledi

İşgal güçleri bu sabah (25 Şubat Perşembe) erken saatlerde Nablus ve Tubas vilayetlerinde düzenlediği baskınlar sırasında Filistinli yedi genci gözaltına aldı.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre işgal güçleri Nablus'un güneyindeki Madma beldesinde Şehid Gassan Ziyade, Muhammed Zahir Kıt ve Vahid Husam Ziyade isimli gençleri evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldı.

Nablus'un güneydoğusundaki Avrata beldesine de baskın düzenleyen işgal güçlerinin eski esirler Velid Abedat ve Abdurrahman El-Cibali'yi gözaltına aldı.

İşgal güçlerinin kentin güneyindeki Aynabus beldesinde de Muhammed Mehdi Abdülkerim Hucce isimli genci evine ve kardeşlerinin evine baskın düzenleyerek gözaltına aldığı, baskınlar sırasında işgal askerlerinin evlerin altını üstüne getirerek eşyalara zarar verdikleri bildirildi.

Tubas kentinin doğusundaki Tamun beldesine baskın düzenleyen işgal güçlerinin eski esirlerden Mansur Beni Avde'yi gözaltına aldığı, Beni Avde'nin işgal zindanlarından çıkmasının üstünden henüz bir ay geçmediği ifade edildi.

fiem

Yorumlar