Bazı İnternet Siteleri Hamas ve İran Arasında Fitne Çıkaracak Haberler Yayınlıyor

Hamas'ın Uluslararası İlişkiler Komitesi lideri Usame Hamdan'ın başkanlığında bir heyetin İran İslam Devrimi'nin yıl dönümünde Tahran'a gitmesi birilerini neden rahatsız etti? 

Görüntülenme: 1388 Tarih: 27 Şubat 2016 02:02
Bazı İnternet Siteleri Hamas ve İran Arasında Fitne Çıkaracak Haberler Yayınlıyor

 Hamas heyetinin söz konusu ziyaretinin hemen ardından İran İslam Cumhuriyeti Lübnan Büyükelçisinin Kudüs İntifadası sırasında şehid olan Filistinlilerin ailelerine ve evleri Siyonist İsrail tarafından yıkılanlara İran tarafından nakdi yardım yapılacağını  açıklaması bazı kesimleri rahatsız etti. Bazı internet siteleri İran'ın yapacağı nakdi yardımı ve bu yardım karşısında Hamas yetkililerinin İran'a yaptığı övgüleri haber yaptıktan sonra bu haberin altına fitne ve kıskançlık kokan şu yorumu yazdılar:''Hamas'ın İran'la yakınlaşma çabaları tabanda rahatsızlık uyandırıyor ve eleştiriliyor. Daha önce de İran'ın Gazze'de eğitim merkezi açması Kassam Tugayları tarafından engellenmişti.'' 

         Halbuki Kassam Tugayları, Siyonist İsrail'le yapılan tüm savaşlardan sonra yaptıkları basın açıklamalarında İran İslam Cumhuriyeti'ne Hamas'a  verdikleri destekten dolayı özellikle teşekkür etmiştir.  İzleyeceğiniz bu video bunun en net kanıtıdır.

www.kudusgunu.com

https://www.youtube.com/watch?v=pfPuaKMenaY

Yorumlar