Keskin Nişancı Saldırısı Suçlamasıyla El-Halil'de İki Kardeş Gözaltına Alındı

Siyonist işgalcilere ait haber kaynaklarının bugün (29 Şubat Pazartesi) yayınladığı haberlere göre işgal güçleri Batı Yaka'nın güneyinde yer alan El-Halil şehrinde iki kardeşi keskin nişancı yöntemiyle saldırılar düzenleme suçlamasıyla gözaltına aldı. İşgal yönetimi gözaltına alınan kardeşleri genellikle Hz. İbrahim Camisi civarında gerçekleştirildiği tahmin edilen farklı eylemlerde dört askerin ve iki yahudi yerleşimcinin yaralanmasından sorumlu tutuyor.  

Görüntülenme: 978 Tarih: 01 Mart 2016 00:23
Keskin Nişancı Saldırısı Suçlamasıyla El-Halil'de İki Kardeş Gözaltına Alındı

Siyonistlere ait Yedinci Kanal'ın "Yayınına İzin Verilen" isimli programında verilen bilgilere göre Nasr Faysal Muhammed Bedevi (23) ile Ekrem Faysal Muhammed Bedevi (33) isimli kardeşler bir askerî hücre oluşturmakla suçlanıyorlar. Tutuklanan bu iki kardeşin sorgulama esnasında birden fazla eylem gerçekleştirdiklerini itiraf ettikleri ve eylemlerde kullandıkları el yapımı keskin nişancı silahlarını, ona ek olarak Carlo model bir silahlarını teslim ettikleri ileri sürüldü.

Haberlerde küçük kardeş Nasr'ın 25 Kasım 2015 tarihinde El-Halil'e gelerek ağabeyiyle telefonla görüştüğü ve burada, muhtemelen Hz. İbrahim Camisi'nde siyonist güvenlik görevlilerine yönelik silahlı saldırı planlamayı düşündüğünü ağabeyine söylediği, sonra izlerinin takip edildiği ifade edildi.

İki kardeşin gözaltına alınmasıyla ilgili haberlerde, düzenledikleri iddia edilen silahlı saldırı eylemleriyle ilgili birtakım ayrıntılara da yer verildi.

Yorumlar