Nablus'taki Eylemde 2 Siyonist Asker Yaralandı

Nablus yakınlarındaki Har Bracha Yahudi Yerleşkesi'nde dün akşam (2 Mart Çarşamba) gerçekleştirilen bıçaklama eyleminde iki işgal askerinin yaralandığı ifade edildi. 

Görüntülenme: 907 Tarih: 03 Mart 2016 02:56
Nablus'taki Eylemde 2 Siyonist Asker Yaralandı

İşgal rejimi televizyonu 10'uncu kanalı, Nablus yakınlarında kurulu Har Bracha Yahudi Yerleşkesi'nde bıçaklı saldırıya uğrayan iki işgal askerinin yaralandığını söyledi.

Eylemi gerçekleştiren kişilerin olay yerinden kaçmayı başardığı belirtilen haberde, işgal ordusunun, askerlerin eylemciler tarafından alındığını zannettiği silahlarını yaralı askerlerin yakınlarında bir yerde bulduğu bildirildi.

İşgal rejimi medya kaynakları bir başka feda eyleminin önlendiğini ve Nablus'un güneyindeki Yitzhar Yahudi Yerleşkesi'ne baskın düzenlemeyi planlayan Filistinli iki gencin gözaltına alındığını kaydederken işgal rejimi güvenlik kaynaklarının iki eylemin birbirinden ayrı olduğunu düşündüğü ifade edildi.

Bu arada, Har Bracha Yahudi Yerleşkesi'ndeki bıçaklama eyleminden sonra işgal ordusuna ait savaş helikopterlerinin Nablus üzerinde yoğun bir şekilde uçtukları belirtildi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, Apachi helikopterlerinin Har Bracha ve Yitzhar yerleşkeleri arasındaki bölge üzerinde alçaktan uçuş yaptıklarını ve eylemci gençleri yakalamak için onlarca aydınlatma fişeği atıldığını söyledi.

Yorumlar