Filistinli Esir Bessam Emin Es-Sayih Hastalıklarına Rağmen Direnmeye Devam Ediyor

Siyonist işgal rejimi zindanlarında bulunan Filistinli esir Bessam Emin Es-Sayih’in cezaevinde bozulan sağlığı nedeniyle ailesi sürekli korku ve endişe içinde yaşıyor.  

Görüntülenme: 961 Tarih: 05 Mart 2016 01:50
Filistinli Esir Bessam Emin Es-Sayih Hastalıklarına Rağmen Direnmeye Devam Ediyor

Esir Es-Sayih bir çok kez tutuklandı ve şimdiye kadar yirmi yılı farklı aralıklarla işgal zindanlarında geçirdi. Defalarca sorgunun, zindanın ve zulmün acı tadını aldı. Ama son tutuklanışı ve buna bağlı olarak zindandaki hayatı dayanılmaz bir hal aldı. Çünkü kendisi hem kan hem de kemik kanseri gibi çok ciddi ve ağır hastalıklarla boğuşuyor.

Bütün sıkıntılara, hastalıklara, baskı ve zulümlere rağmen yüzünde tebessümü eksik etmeyen Bessam’ı esir arkadaşları “Sürekli tebessüm eden direnişçi” olarak tanıtıyor. Hastalığına rağmen işgale karşı dik duruşunu sürdüren Bessam aslında işgale karşı ilkeli duruşunu sürdüren Filistin halkının küçültülmüş tablosudur.

Şu anda Siyonist işgal rejimi zindanlarında bulunan 7 bine yakın esirden yüzlercesi hastalıkla boğuşuyor. Cezaevi idaresinin ihmali sonucu hastalıkları sürekli ilerleyen esirler çaresizlik içinde bekliyorlar.

fiem

Yorumlar