Columbia Üniversitesi'nde Siyonist Rejim Propagandası

ABD'de bulunan Columbia Üniversitesi'nde siyonist işgal rejimi yanlısı öğrencilerin üniversitedeki faaliyetleri çok sayıda öğrenci tarafından ırkçı bulunduğu için şikayet edildi. 

Görüntülenme: 1013 Tarih: 05 Mart 2016 16:53
Columbia Üniversitesi'nde Siyonist Rejim Propagandası

"İsrail'i Destekleyen Öğrenciler" grubu bu haftaiçi üniversite kampüsü içerisinde çok sayıda pankart ve döviz açarak siyonist işgal rejimi propagandası yaptı.
 
 
 
İşgal destekçisi öğrencilerin, dünyanın dört bir yanında "aparheid haftası" kapsamında düzenlenen ve siyonist zulme dikkat çeken etkinliklere karşı olarak bu tarz bir girişimde bulunduğu belirtildi. 
 
Üniversite öğrencilerinin beyanlarına göre bu grubun İslamofobik kurumlar tarafından finanse edildiği belirtildi. Grubun, 2014'teki Gazze saldırılarına katılan Rudy Rochman tarafından yönetildiği de ifade edildi. 
 
Gruba mensup öğrenciler facebook üzerinden Rudy Rochman'ın, bu gruba bağışta bulunan Filistin karşıtı milyarder Sheldon Adelson ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.



Üniversite öğrencilerinden Filistin'e adalet isteyen öğrenciler topluluğundan Shezza Abboushi Dallal, açıklamasında okul yönetimine durumla ilgili şikayette bulunduklarını ve İsrail propagandası yapan grubun ırkçılık sebebiyle faaliyetlerinin yasaklanması gerektiğini belirtti.
 
Columbia Üniversitesi'nde profesör olan Joseph Massad ise şu açıklamalarda bulundu: "Sınıfa girdiğimde bu faşizan pankartları görünce şok oldum, İsrailliler mağdur sempatik insanlar olarak gösterilmeye çalışılırken Filistinliler ise katil olarak gösterilmek isteniyor, bu ırkçı tutum kesinlikle kabul edilemez."

Üniversite içindeki Filistin'i destekleyen öğrenciler bir yandan "Apartheid haftası" etkinlikleriyle siyonist işgal rejiminin işlediği suçlara dikkat çekmeye çalışırken, diğer yandan siyonist propaganda yapan bu tür gruplarla mücadele etmeye çalışıyor. Üniversite yönetimi ise bu tür ırkçı etkinliklere müsade etmeye devam ediyor.
 

Filistin için adalet grubu öğrencilerinin "apartheid haftası" pankartları

 

İSLAMİANALİZ

Yorumlar