Faruk Köse'den 'İsrail'in özrü' açıklaması

Faruk Köse'den özür iddiası: "Hakikat şu: İsrail gerçekte özür dilemedi, Tazminat şehid yakınlarına verilmiyor, Gazze ablukası kalkmadı; Türkiye-İsrail ne üzerine anlaşacak?" 

Görüntülenme: 1767 Tarih: 08 Mart 2016 15:18
Faruk Köse'den 'İsrail'in özrü' açıklaması

Akit'in eski yazarı Faruk Köse, twitter hesabından İsrail'in Mavi Marmara katliamından ötürü Türkiye'den özür dilemesiyle ilgili bir iddiada bulundu.

Köse, aslında İsrail'in Türkiye'den özür dilemediğini ileri sürdü.

Faruk Köse bu iddiasına kanıt olarak da, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kasımpaşa'dan okul arkadaşı da olan otatv yazarı Rafael Sadi'yi gösterdi.

Köse, Rafael Sadi'nin "Aslında kelimesi kelimesine operasyonel hatalar olduğu kabul edildi ve olmasaydı daha iyi olurdu dendi" dediğini aktarıp "yani özür değil" dedi.

Köse "Hakikat şu: İsrail gerçekte özür dilemedi Tazminat şehid yakınlarına verilmiyor Gazze ablukası kalkmadı Türkiye-İsrail ne üzerine anlaşacak?" mesajını paylaştı.

Köse'nin twit'leri şöyle:

"Rafael Sadi: "Aslında kelimesi kelimesine operasyonel hatalar olduğu kabul edildi ve olmasaydı daha iyi olurdu dendi." (Yani özür değil)

Rafael Sadi: "Özür safhası halledildi. Nasıl edildiyse edildi. Kimse özrü duymadı ama Türkçe yarım ağızla denen türden bir özür dilendi."

Hakikat şu: İsrail gerçekte özür dilemedi Tazminat şehid yakınlarına verilmiyor Gazze ablukası kalkmadı Türkiye-İsrail ne üzerine anlaşacak?"

 

rast haber

Yorumlar