Siyonist Örgütlerden Yeni Bir Tahrik Girişimi

Sözde Yahudi örgütleri birliği, 23 Nisan'da kutlanacak Pesah (Hamursuz) Bayramı münasebetiyle 22 Nisan'da Mescid-i Aksa'da "Pesah Kurbanları" ayini düzenlenmeye davet etti.  

Görüntülenme: 1471 Tarih: 02 Nisan 2016 20:10
Siyonist Örgütlerden Yeni Bir Tahrik Girişimi

Bünyesinde 29 Yahudi örgütünü barındıran birlik, başkanı Avukat Aviad Visoly imzasıyla işgal rejimi başbakanı Benyamin Netanyahu'ya gönderdiği mesajda, bakanlarıyla ve çeşitli kurumlarla birlikte Mescid-i Aksa'daki kutlamalar için gerekli ortamı hazırlamalarını istedi.

Mesajda, Yahudi örgütlerinin Pesah (Hamursuz) Bayramı'nda Mescid-i Aksa'da Kubbetu's-Sahra'nın güneydoğusundaki bölgede kurban sunma ayini gerçekleştirmeyi arzu ettikleri ifade edildi.

Visoly, Netanyahu'ya gönderdiği mesajda, işgal hükümetinin Yahudilerin Mescid-i Aksa'daki dini haklarını koruması gerektiğini ve o haklardan birinin de söz konusu ayin olduğunu söyledi.

Özellikle bu yılki Pesah (Hamursuz) Bayramı'nda Mescid-i Aksa'da kurban sunma ayininin gerçekleştirilebileceğini belirten Visoly, sözde heykel örgütleri olarak ayin için gerekli hazırlıkları tamamladıklarını bildirdi.

Bu arada, heykel örgütleri bayram vesilesiyle 24-28 Nisan tarihleri arasında Mescid-i Aksa'ya kalabalık baskınlar düzenlemek üzere hazırlıkların devam ettiğini, broşür dağıtma ve benzeri işler için gönüllü görevlilere ihtiyaç olduğunu açıkladı.

fiem

Yorumlar