Kassam Tugayları Siyonist Rejim'i Şaşırttı

Filistinli uzman ve analist Alâ Er-Rimavi, Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kasam Tugayları'nın kayıp Siyonist askerlerle ilgili olarak verdiği bilginin işgal rejiminde deprem etkisi yaptığını söyledi.  

Görüntülenme: 2287 Tarih: 02 Nisan 2016 19:27
Kassam Tugayları Siyonist Rejim'i Şaşırttı

Er-Rimavi yaptığı değerlendirmede, İzzeddin El-Kassam Tugayları’nın bu açıklamalarıyla esir askerlerle ilgili kuşkuyu ortadan kaldırdığını ve suskunluğunu bozarak verdiği bilgileri Netanyahu’nun yüzüne çarptığını ifade etti. 

El-Kassam Tugayları’nın esirler konusunda arabuluculuk yapan ve askerleri arayan Mısır’ı da uyandırdığını hatırlatan Er-Rimavi, El-Kassam Tugayları’nın verdiği bu bilgiyle Siyonist işgal rejimi güvenliğini de acıttığını, bu konuda yaşadığı bocalamayı gözler önüne serdiğini kaydetti.

Er-Rimavi, El-Kassam Tugayları’nın bu bilgileri verdiği gecenin devamı da olduğuna dikkat çekerek, “Yeni bir esir takasına şahit olacağız. Yakın sayılmayacak bir süreci de olsa kuşkusuz bu takas tarihi bir takas olacaktır” dedi.

El-Kassam Tugayları’nın enformasyon alanında sürdürdüğü savaşın düşmana zor anlar yaşattığını, bunun ise onun muazzam bir güce ulaştığını ve Filistin sahasında en güçlü güç olduğunu gösterdiğini belirten Er-Rimavi, bu durumun önümüzdeki günlerde Hamas’ın konumunu ve elini daha da güçlendireceğini söyledi.

fiem

Yorumlar