Siyonist Haham Glick Müslümanları Tahrik Ediyor

Mescid-i Aksa'ya düzenlediği baskınlarla bilinen fanatik Yahudi haham Yehuda Glick, bugün (4 Nisan Pazartesi) yaptığı açıklamada, hiçbir engelle karşılaşmadan Mescid-i Aksa'ya baskınlarını sürdürebildiği için mutlu olduğunu söyledi.  

Görüntülenme: 1125 Tarih: 05 Nisan 2016 09:09
Siyonist Haham Glick Müslümanları Tahrik Ediyor

Haham Yehuda Glick, sosyal paylaşım sitelerinden Facebook'taki kişisel sayfasında yaptığı yorumda, Mescid-i Aksa'yı kastederek, "Bir kez daha Heykel Dağı'ndaydık. Benimle birlikte 13 Yahudiden oluşan bir grup da vardı. Müslümanlar sessizce etrafımızı kuşatmıştı" dedi.

Fanatik haham, işgal hükümetinin İslami Hareket'i kanun dışı ilan etmesinin, kadın ve erkek aktivistleri Mescid-i Aksa'dan uzaklaştırmasının kendilerine baskınlar sırasında daha çok özgürlük tanıdığını söyledi.

Haham Yehuda Glick, Müslümanların Mescid-i Aksa'ya baskın görüntülerine yavaş yavaş alışmaya başladıklarını ileri sürdü.

28 Yahudi yerleşimci bu sabah işgal güçlerinin himayesinde Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlerken, işgal güçleri Mescid-i Aksa'nın avlusunda bulunan Müslümanları yerleşimcilere yaklaşmaları halinde gözaltına alınacaklarını söyleyerek tehdit etti.

fiem

Yorumlar