Siyonist İsrail'den Ermenistan'a Destek

İşgalci İsrail rejimi Parlamentosu-Knesset Başkan Yardımcısı Tali Ploskov, cephe hattındaki son olaylarla ilgili Ermenistan'a desteklerini ifade ederek, Azerbaycan'ın Karabağ cephesinde gerçekleştirdiği savunma amaçlı operasyonları eleştirdi. 

Görüntülenme: 1926 Tarih: 07 Nisan 2016 00:05
Siyonist İsrail'den Ermenistan'a Destek

Siyonist işgalci İsrail rejimi Parlamentosu-Knesset'in Başkan Yardımcısı Tali Ploskov, Karabağ cephe hattındaki son olaylarla ilgili Ermenistan'a destek verdi.

Azerbaycan'ın Karabağ cephesinde gerçekleştirdiği savunma amaçlı ve Ermenistan saldırganlığına cevap mahiyetindeki operasyonları da eleştirdi.

Ermeni medyasının verdiği habere göre, Ermenistan'ın başkenti Erivan'a resmi bir ziyarette bulunan Tali Ploskov, Ermeni meslektaşı Hermine Nağdalyanla görüşmesinde Azerbaycan'ın cevap operasyonlarını tüm bölgeye yönelik "terörist" bir faaliyet olarak adlandırdı.

Ermenistan'ın işgalci çıkarlarını savunan İsrailli yetkili, Azerbaycan topraklarının işgaline ses çıkarmazken, savunma amaçlı yapılan operasyonlardan da rahatsılığını 'terörist faaliyet' diyerek ortaya koydu.

1948'den beri Filistin topraklarını işgal eden İsrail, gün geçmiyor ki bir Filistinliyi sokak ortasında infaz etmesin ve Filistinlilere ait konutları işgal edip yıkmasın. Filistinlilere karşı devlet terörü uygulayan işgalci İsrail, kendi durumuna ve BM'nin sayısız kınama kararlarına bakmaksızın Azerbaycan topraklarının Ermmeniler tarafından işgaline ses çıkarmazken, savunma amaçlı yapılan operasyonları da 'terör' olarak tanımlıyor.

on4haber

Yorumlar