Walla Sitesi Filistinli Gençlerin Yapacağı Bir Eylemin Önlendiğini İddia Etti

İşgal rejimine ait haber sitelerinden Walla sitesi, işgal güçleriyle Filistin Yönetimi'ne bağlı güvenlik birimleri arasındaki koordinasyonun Ramallah'ta ortadan kaybolan üç gencin işgalcilere yönelik büyük bir eylem gerçekleştirmelerini önlediğini bildirdi.  

Görüntülenme: 1007 Tarih: 10 Nisan 2016 10:34
Walla Sitesi Filistinli Gençlerin Yapacağı Bir Eylemin Önlendiğini İddia Etti

Walla sitesi, Filistin Yönetimi güvenlik birimlerinin Beytlahim yakınlarındaki El-Velce köyü sakinlerinden 33 yaşındaki Basil Mahmud El-A'rac, Cenin vilayeti sakinlerinden 23 yaşındaki Muhammed Abdullah Harb ve El-Halil vilayeti sakinlerinden 19 yaşındaki Heysem Es-Siyac'ı gözaltına aldığını duyurdu.

İşgal ordusuna yakınlığıyla bilinen 0404 haber sitesi ise Filistin Yönetimi güvenlik birimlerinin üç genci gözaltına aldığını, işgal güçlerinin de Ramallah'a bağlı Katna köyü yakınlarında dördüncü bir Filistinliyi diğer üç gence silah temin ettiği gerekçesiyle gözaltına aldığını bildirdi.

Haberde, dört gencin gözaltına alınmasının işgalcilere yönelik büyük bir eylemi önlediği ve gençlerin yanında silahların ve el bombalarının ele geçirildiği ifade edildi.

Haberde ayrıca Filistinli üç gencin Ramallah'a bağlı Arura köyü civarındaki dağlık alanda gözaltına alındıkları ve operasyonun Filistin Yönetimi güvenlik birimleriyle Şabak arasındaki işbirliğinin yeni bir döneme girdiğinin göstergesi olduğu belirtildi.

fiem

Yorumlar