Fetih Lideri Bergusi İçin Kampanya Başlatıldı

Filistin Kurtuluş Örgütü'ne bağlı Esirler ve Özgürlüğe Kavuşanlar Heyeti, işgal zindanlarında esir tutulan Fetih lideri Mervan El-Bergusi'nin Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterilmesi için kampanya başlattı.  

Görüntülenme: 971 Tarih: 13 Nisan 2016 00:54
Fetih Lideri Bergusi İçin Kampanya Başlatıldı

Esirler ve Özgürlüğe Kavuşanlar Heyeti Başkanı İsa Karakıa, işgal zindanlarında yatan Filistinli bir esirin Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterilmesinin önemine dikkat çekerek, bunun esirler davasının zaferi olacağını söyledi.

Karakıa, dün Ramallah'taki Filistin Parlamentosu sahasında düzenlediği basın toplantısında, esir Mervan El-Bergusi'nin Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterilmesinin işgal rejiminin yalanını deşifre edeceğini ifade etti.

Ramallah ve El-Biyre Valisi Leyla Ğannam da basın toplantısında yaptığı konuşmada, esir Mervan El-Bergusi'nin Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterilmesinin boş tanka vurmak gibi olduğunu belirterek, dünyanın dikkatinin Filistinli esirlere çekileceğini bildirdi.

Ramallah'taki Milli Güçler ve Faaliyetler Koordinatörü Isam Bekir ise kampanya kapsamında Mervan El-Bergusi'nin Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterilmesi için Filistin köylerinden, kentlerinden ve mülteci kamplarından binlerce imza toplanacağını söyledi.

fiem

Yorumlar