Kassam'ın Kazdığı Tüneller Siyonist Rejim'i Çaresiz Bırakıyor

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, işgal ordusunun Gazze Şeridi sınırında ortaya çıkarıldığını duyurduğu tünelin kendisi tarafından kazıldığını açıkladı.  

Görüntülenme: 1828 Tarih: 19 Nisan 2016 18:23
Kassam'ın Kazdığı Tüneller Siyonist Rejim'i Çaresiz Bırakıyor

İzzeddin El-Kassam Tugayları, dün  konuyla ilgili yayınladığı bildiride, işgal yönetiminin işgal toplumuna tünelle ilgili tüm gerçekleri ve ayrıntıları açıklamadığını söyledi.

Bildiride, "Direnişin halkımızı savunmak, kutsal mekânlarımızı ve topraklarımızı işgalden kurtarmak, esirlerimizi özgürlüğe kavuşturmak için hazırladıklarının yanında işgal yönetiminin açıkladığı denizde bir damla gibidir" ifadesine yer verildi.

İşgal rejiminin siyasi ve askeri liderlerinin ağır eleştirilere maruz kaldıktan sonra Rafah kentinin doğusundaki tüneli açıkladıklarını belirten El-Kassam Tugayları, işgal yönetiminin halkından gizlediği gerçekleri ve ayrıntıları uygun bir vakitte açıklayacaklarını söyledi.

İşgal yönetimi bu sabah yaptığı açıklamada Gazze Şeridi'nden işgal rejimine uzanan bir hücum tünelinin ortaya çıkarıldığını duyurdu.

Açıklamada, tünelin kazılma amacının İzzeddin El-Kassam Tugayları'nın seçkin savaşçılarından onlarcasını eylem yapmaları için işgal rejimi içlerine sokmak olduğu ifade edildi.

fiem

Yorumlar