Siyonist Güçler Bıçaklama Korkusuyla Bir Genci Gözaltına Aldı

Siyonist işgal güçlerinin Tel Aviv’in Ramat HaSharon bölgesinde işgal askerlerine yönelik bıçaklama eylemine niyetlendiği şüphesiyle bir genci tutukladıkları belirtildi.  

Görüntülenme: 926 Tarih: 22 Nisan 2016 06:08
Siyonist Güçler Bıçaklama Korkusuyla Bir Genci Gözaltına Aldı

İşgal rejimi askeri kaynaklarına yakınlığıyla bilinen 0404 sitesi verdiği haberde, işgal polisinin bıçaklama eylemi girişiminde bulunabileceği şüphesiyle tutukladığı Filistinli genci sorguya aldığını yazdı.

İşgal güçleri, şüphelendikleri Filistinli gençleri bıçaklama eylemine niyet ettiği bahanesiyle durdurup aramakta, tutuklamakta ve bazen de sokak ortasında katletmektedir.

Diğer taraftan bugün (22 Nisan Cuma) Batı Yaka’nın El-Halil şehrinde operasyon düzenleyen işgal güçleri baskın yaptıkları evlerden iki kişiyi tutukladılar.

İşgal ordusu tarafından yapılan açıklamada, Batı Yaka’nın El-Halil şehrinde Hamas’a mensup aranan iki kişinin yapılan baskınlarda tutuklandıkları belirtildi.

Kudüs’te yaptığı baskın ve aramalarda ise 20 genci tutuklayan işgal güçleri, tutuklama ve baskınlarla intifadayı sürdüren Filistinli gençleri sindirmek ve gözdağı vermek istiyor.

fiem

Yorumlar