Abbas Güçleri Direnişçi Müslümanları Tutukluyor

Siyonist işgal rejimini koruyan bir güç haline gelen ve düşmanla birlikte kendi halkını sindirmeye çalışan Mahmud Abbas’a bağlı güçler 3’ü üniversite öğrencisi 6 kişiyi siyasi görüşleri nedeniyle tutukladı.  

Görüntülenme: 835 Tarih: 23 Nisan 2016 18:15
Abbas Güçleri Direnişçi Müslümanları Tutukluyor

Kaynakların verdiği bilgiye göre, Abbas’a bağlı güçler daha önce tutuklanan Basil El-A’rac, Muhammed Harb ve Heysem Seyyac ile irtibatları olduğu gerekçesiyle Tulkerem’de tutukladığı Seyf El-İdrisi’nin tutukluluk halini 15 gün daha uzattı.

Nablus’ta ise ifade vermesi için emniyet merkezine çağrılan aktivist Ala Eş-Şubeyri tutuklanırken, En-Necah Üniversitesinde İslamî Kitle öğrenci gurubu meclis üyesi Fevzi Beşkar ve Ömer Derağime üniversite kapısında tutuklandılar.

Ramallah’ta daha önce tutuklanan eski esir Cihad Kerace’nin tutukluluk hali devam ederken, beşinci kez mahkeme kararı çıkmasına rağmen serbest bırakılmıyor. Aynı şekilde yine bu güçler eski esir Ahmed Sami Verde’yi de El-Bire’de tutuklayıp Beytunya’daki zindana koydular.

El-Halil’de istihbarat elemanları Filistin Biyoteknik Üniversitesinde öğrenci olan Bera İyad’ı tutuklarken, Koruyucu Güvenlik de Muhammed İnad’ı evine yaptığı baskından sonra tutukladı.

fiem

Yorumlar