Fransa'dan Siyonist Rejim'e Destek

Siyonist İsrail'de bulunan Fransız elçiliği tarafından yapılan açıklamada Fransız Credit Mutuel bankasında bulunan BDS Fransa'ya ait bir banka hesabı üzerinden yapılan faaliyetlerle ve o hesabın bankada bulunmasına müsade edilmesiyle hukukun ihlal edildiği belirtildi. 

Görüntülenme: 1190 Tarih: 27 Nisan 2016 07:49
Fransa'dan Siyonist Rejim'e Destek

Siyonist The Jerusalem Post Gazetesi'ne konuşan Fransız büyükelçi: "Fransa'nın her türlü boykot ve yaptırıma karşı muhalefeti iyi bilinir. Fransa'da boykot çağrısında bulunulmasına karşı katı kurallar var. Bu kurallar tüm ekonomik işletmeler için de geçerlidir." diye konuştu. 
 
Jerusalem Post'un verdiği haberde; Fransa'da 2003 Lellouche kanununun İsrail ekonomisine zarar vermek isteyen BDS Hareketi'ne karşı çıkarıldığı belirtildi. Siyonist gazete, Lellouche Kanunu'nun milliyete dayalı ayrımcılığı yasakladığını ileri sürdü. 
 
Haberde ayrıca Fransız elçiliğinden yapılan açıklamanın Credit Mutuel Bankası'na açık bir mesaj barındırdığı ve bu kuruma karşı mahkeme yolunun da açılabileceği iddia belirtildi.
 
Credit Mutuel sözcüsü Frédéric Monot tarafından yapılan açıklamada ise "Gizlilik gereği koruma altında olan bilgileri ifşa edemeyiz ama Fransız hukukuna da kesinlikle riayet ediyoruz." ifadeleri kullanıldı. BDS Fransa'dan ise konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunulmadı.
 

İSLAMİANALİZ

Yorumlar