İşgal Medyası: "Kudüs'te Tramvaya Yönelik Taşlı Saldırılar Devam Ediyor"

İşgal rejimi medya kaynakları, işgal güçlerinin Kudüs'te Yahudi yerleşimcilerin kullandığı tramvayın taşlanmasını engellemeyi bir türlü başaramadığını ifade etti.  

Görüntülenme: 2095 Tarih: 28 Nisan 2016 17:28
İşgal Medyası:

İşgal güçlerinin tramvayı taşladıkları iddiasıyla Filistinli birçok genci gözaltına almasına ve gözaltına alınanlara ağır cezalar verilmesine rağmen tramvayı hedef alan taşlı saldırıların devam ettiği bildirildi.

İşgalcilere ait 0404 haber sitesi, Kudüs'ün kuzeyindeki Şufat Mahallesi'nde Filistinli gençlerin tramvayı sürekli taşladıklarını ve dün (27 Nisan Çarşamba) gerçekleştirdikleri saldırıda tramvayda maddi hasar meydana geldiğini söyledi.

İşgal ordusuna yakınlığıyla bilinen sitenin haberinde, işgal güçlerinin bugüne kadar tramvaya düzenlenen taşlı saldırıları önleyemediği ve özellikle Şufat Mahallesi'nde saldırıların düzenli hale geldiği ifade edildi.

Haberde, Filistinli gençlerin Nisan ayının başından bu yana tramvaya Şufat'tan geçtiği sırada 14 kez taşlı saldırı düzenlediği veya boya attığı ve 19 Nisan'dan bu yana da saldırıların günlük hale geldiği belirtildi.

Tramvayı hedef alan saldırılarda işgalcilerden ölen veya yaralanan olmadığı fakat tramvayın camlarının kırılması nedeniyle binlerce dolar hasar meydana geldiği bildirildi.

Yorumlar