Katil İsrail Askerleri Bıçaklama İddiasıyla Bir Genç Kızı Yaraladı

İşgal güçleri, Ramallah'ın batısındaki Beit Horon Yahudi Yerleşkesi kontrol noktasında bıçaklama eylemi gerçekleştirme girişiminde bulunan Filistinli bir genç kızın yaralandığını ve bir diğerinin de gözaltına alındığını açıkladı.  

Görüntülenme: 1116 Tarih: 29 Nisan 2016 18:27
Katil İsrail Askerleri Bıçaklama İddiasıyla Bir Genç Kızı Yaraladı

İşgal ordusu, işgal rejimi medyası tarafından yayınlanan bildiride, iki Filistinlinin Beit Horon Yahudi Yerleşkesi yakınlarında 443 nolu cadde üzerinde işgal askerlerinden birini bıçaklama girişiminde bulunduklarını iddia etti.

Bildiride, işgal askerlerinin eylemcilerden birine ateş ederek yaraladıkları ve diğerini de gözaltına aldıkları belirtildi.

İşgal televizyonu 10'uncu kanalı da internet sitesinde konuyla ilgili yayınladığı haberde, iki Filistinlinin işgal ordusunun kurduğu kontrol noktasına ulaşarak bir işgal askerini bıçaklamak istediklerini öne sürdü.

Haberde askerlerin eylemcilerden birine ateş açtığı ve yaraladığı, bu sırada diğer eylemcinin kaçmaya çalıştığı, işgal güçlerinin diğer eylemcinin peşine düşerek gözaltına aldığı, eylemcilerin ikisinin de genç kız olduğunun öğrenildiği ifade edildi.

fiem

Yorumlar