Katil Siyonist Rejim Filistinlileri Yargısız İnfazla Sindirmeye Çalışıyor

İsrail, Yeni güvenlik stratejisi olan sokak ortası yargısız infazlara devam ediyor.Batı Şeria’da İsrail askerlerine saldırmaya çalıştığı iddia edilen Filistinli bir kadın ile erkek kardeşinin başlarından vurularak öldürülmesi, Filistinlilere yönelik yargısız infazların son örneği. 

Görüntülenme: 1241 Tarih: 30 Nisan 2016 11:31
Katil Siyonist Rejim Filistinlileri Yargısız İnfazla Sindirmeye Çalışıyor

Batı Şeria’da İsrail askerlerine saldırmaya çalıştığı iddia edilen Filistinli bir kadın ile erkek kardeşinin başlarından vurularak öldürülmesi, Filistinlilere yönelik yargısız infazların son örneği olarak nitelendirildi. Görgü tanıkları ve kardeşlerin ailesi,  olayı 'soğukkanlı bir cinayet' olarak gördüklerini ve İsrail'in olayı çarpıttığını belirtti.
 
 Önceki gün, İsrail işgali altındaki Batı Şeria’da bulunan Kalendiye kontrol noktasında , üzerinde bıçak taşıdığı söylenen 23 yaşındaki Maram ebu İsmail ile 16 yaşındaki erkek kardeşi İbrahim Taha başlarından vurularak öldürülmüştü. İki kardeşin askerlerin ‘dur’ ihtarına uymaması sonucu vurularak öldürüldüğü iddia edilmişti.
 
 Görgü tanıkları da herhangi bir saldırı girişimi görmediklerini ve askerlerin Maram isimli Filistinli genç kadına en az 15 defa ateş ettiğini söylerken aileleri iki kardeşin İsrail askerlerine saldırmaya çalıştığı iddialarını reddetti. Filistin Kızılayı ise İsrailli yetkililerin iki kardeşe müdahale etmek isteyen sağlık ekiplerine izin vermediğini belirtti.
 
 İsrail merkezli insan hakları örgütü B’Tselem ise, İsrail’in son dönemde yaşanan saldırı iddialarını çoğunlukla abarttığını ve gerçekleri çarpıttığını bildirdi. Son aylarda İsrail askerlerinin ve polislerinin saldırı teşebbüsünde bulunduğunu öne sürdükleri Filistinlileri sokak ortasında infaz etmesi büyük tepki topluyor.
 

İSLAMİANALİZ

Yorumlar