El Husi:''Bölgede Yaşananlar İsrail ve ABD'nin Çıkarınadır.''

Ensarullah Hareketi Lideri Abdulmelik El-Husi; Siyonist İşgal Rejimi'nin, Yemen'e yönelik düşmanlığın doğrudan içinde olduğunu ve eğitim, denetim ve komuta kademelerinde yer aldığını belirtti. 

Görüntülenme: 2810 Tarih: 03 Mayıs 2016 14:24
El Husi:''Bölgede Yaşananlar İsrail ve ABD'nin Çıkarınadır.''

Ensarullah Hareketi Lideri Abdulmelik El-Husi; Siyonist İşgal Rejimi'nin, Yemen'e yönelik düşmanlığın doğrudan içinde olduğunu ve eğitim, denetim ve komuta kademelerinde yer aldığını belirtti.
 
El-Husi: "Siyonist Lobi, karanlık emellerle hareket ediyor, İslam Ümmetine karşı komplolar üreterek fitne, entrika ve yapay krizler oluşturuyor. Bu durumda Yemen'de ve bölgede yaşananların Filistin halkının maslahatına olduğunu söylemek mümkün mü?" diye konuştu. 
 
Komutan Hüseyin Bedrettin El-Husi'nin şehadetinin on ikinci yılı münasebetiyle bir konuşma gerçekleştiren El-Husi, bölgede yaşananların tamamının tek bir tarafın çıkarına olduğunu, bu tarafın da Siyonistler ve Amerika olduğunu ifade etti. 
 
El Husi: "Bu şehadet yıl dönümünü geride bırakırken, aziz halkımız büyük şeytan Amerika ve oyuncaklarının liderliğinde, saldırgan sürülerinden oluşan Şer odaklarıyla mücadele etmeye devam ediyor. İsrail de doğrudan doğruya bu şer odaklarının arasında bulunuyor." ifadelerini kullandı.
 
Ensarullah Lideri, bu şer odaklarının; kadınları ve çocukları hedef alan, ülkenin alt yapısını çökerten böylesine korkunç suçları işlemesinin şaşırılacak bir şey olmadığını çünkü bu düşmanların hiçbir hukuku tanımadıklarını belirtti. 
 
Suudi Arabistan'a da değinen El-Husi, Suud'un bu düşmanlıkta hiçbir çıkarı olmadığını, komşusu olan bir ülkeye barış diliyle ve iyi muameleyle yaklaşması gerektiğini ifade etti.
 
El-Husi, "Tarihin hiçbir döneminde Yemen halkından kimse korkmamıştır ve bu halk bölge için asla bir tehdit olmamıştır. Bu halk, İslam ahlakını en güzel şekilde temsil etmektedir, Bu halk çevresine sürekli iyilik sunmuştur. Yani böylesine bir halka karşı hiçbir gerekçe olmadan en iğrenç suçları işlemek kimsenin çıkarına değildir." diye konuştu.
 
Ensarullah Lideri şöyle devam etti: "Bölgeyi yok edip, buradaki yapılara zarar vermek kimin maslahatına olabilir? İslam ülkelerinde yaşanan bu istikrarsızlaşma, sıranın kendisine de geleceği Suud'a bir fayda sağlar mı? Bunun farkına varmalılar. Bölgede bu yaşananlar ancak tek bir tarafın maslahatınadır. O da Siyonist-Yahudi Lobidir."  
 
"İslam ümmetinin içindeki mezhepsel ve hizipsel ayrışmalar kimin çıkarına?" diye soran El-Husi, "Kuran'da "Hepiniz Allah'ın ipine sımsıkı sarılın" diye belirtilmişken neden bu birlik hedef alınıyor?" dedi ve  "İslam Ümmeti'nin ihtiyaç duyduğu ilk silah Kuran-ı Kerim ve ondan edindikleri bilinçtir." ifadelerini kullandı 
İSLAMİANALİZ

Yorumlar