Siyonist Rejim Askerleri Psikolojik Çöküntü Yaşıyor

2014 yazında yapılan Yenilmiş Ekin Savaşı'nın, Gazze Şeridi'ne açılan savaşa katılan işgal askerleri üzerindeki olumsuz etkilerinin devam ettiği bildirildi.  

Görüntülenme: 1192 Tarih: 04 Mayıs 2016 17:04
Siyonist Rejim Askerleri Psikolojik Çöküntü Yaşıyor

İşgal rejiminde yayınlanan Yediot Ahranot gazetesi, Gazze Şeridi'ne açılan son savaşa katılan Ariel Ben-Mair isimli işgal askerinin psikolojik sorunlar yaşadığını, ordudan ayrıldıktan sonra vaktinin çoğunu otomobiliyle dolaşarak geçirdiğini ve otomobilinde gecelediğini yazdı.

Haberde, Ariel Ben-Mair'in işgal hükümetini suçlayarak, hükümetin psikolojik sorunlar yaşayan işgal askerlerini ihmal ettiğini söylediği belirtildi.

İşgal hükümeti yetkililerinin siyasi hırsları uğruna gereksiz bir savaşa girdiklerini ifade eden işgal askeri, ağır kayıplar verileceğini bildikleri halde hedefleri belli olmayan ve sadece savaşmış olmak için yapılan bir savaşa girdiklerini dile getirdi.

Ariel Ben-Mair'in yalnızlık çektiğini ve uyuşturucu kullandığını bildiren gazete, işgal askerinin otomobilini hiç terk etmediğini ve otomobilin arka koltuğunda uyuduğunu, birçok askerin savaş bittikten sonra rahat uyuyamadığını söylediğini yazdı.

Haberde belirtildiğine göre, "Durumumuz her geçen gün daha da kötüye gidiyor" diyen Ariel Ben-Mair, işgal ordusunun kendisine ödediği tazminatı tedaviye harcadığını açıkladı.

fiem

Yorumlar