İngiltere İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn'e Yönelik Siyonist Saldırı Devam Ediyor

İngiltere'de anti-semitizm tartışmaları ve muhalefetteki İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn'e yönelik baskı bitmek bilmiyor. 

Görüntülenme: 1304 Tarih: 05 Mayıs 2016 19:24
İngiltere  İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn'e Yönelik  Siyonist Saldırı Devam Ediyor

Dün, İngiliz Parlamentosunun alt kanadı Avam kamerasında düzenlenen haftalık "Başbakan'a Sorular" oturumunda, David Cameron gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
 
Filistin yanlısı tutumu ve direniş grupları ile ilişkileri sebebiyle medyanın ve siyonist lobinin hedef tahtasına oturttuğu Corbyn'e hitaben; Hamas ve Hizbullah üyelerini dostum olarak tanımladığını hatırlatarak, bu iki grubun Yahudilerin öldürülmesi gerektiğine inanan "terörist gruplar" olduğunu söyledi. Cameron, Corbyn'in bu iki grupla dostluğunu sürdürürken anti-semitizmle mücadeleye ilişkin açıklamalarının hiçbir anlam taşımadığını savundu. 
 
Cameron, "Hamas ve Hizbullah, sadece İsrail'de değil, dünyanın her yerinde Yahudileri öldürmeye inanıyor. Corbyn, partisindeki antisemitizm problemini temizlemek üzere, bu oturumda, (Hamas ve Hizbullah'ın) dostu olmadığını söyleyerek, bu fırsatı kullanacak mı?" diye sordu.
 
Oturumda Cameron Corbyn'e yönelik ısrarcı bir şekilde, "Ayağa kalk ve Hamas ve Hizbullah dostum değildir de" ifadelerini kullandı.
Kaynak : Independent
İSLAMİANALİZ

Yorumlar