Katil İsrail Rejimi Han Yunus'a Saldırdı 1 Şehit

Han Yunus'un doğusunda işgal topçusunun saldırısında Filistinli yaşlı bir kadın şehit olurken iki gencin de yaralandığı ifade edildi.  

Görüntülenme: 1196 Tarih: 06 Mayıs 2016 19:16
Katil İsrail Rejimi Han Yunus'a Saldırdı 1 Şehit

Bu arada işgal ordusunun Rafah'ın doğusuna dört ayrı hava saldırısı düzenlediği ve sınırdan içeriye giren işgal güçlerine direniş gruplarının havan atışıyla misillemede bulunduğu bildirildi.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin hastane kaynaklarından edindiği bilgiye göre, 55 yaşındaki Aişe (Ziyne) Atiyye El-Ammur isimli kadın işgal topçusunun Han Yunus'un güneydoğusundaki El-Fahhari bölgesine düzenlediği saldırıda şarapnel parçasıyla yaralandıktan kısa süre sonra şehit oldu.

Kaynaklar, El-Ammur'un Avrupa Hastanesi'ne ağır yaralı olarak kaldırıldığını ve daha sonra şehit olduğunun açıklandığını, işgal topçusunun aynı bölgeye gelişigüzel açtığı ateş sonucu iki gencin de yaralandığını söyledi.

Bu arada, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Rafah ve Han Yunus kentlerinin doğusunda gerginliğin devam ettiği, işgal güçlerinin sınırdan içeri girerek kazı çalışması yaptığı bildirildi.

İşgal ordusu bu akşam Rafah'ın doğusuna dört ayrı saldırı düzenlerken, işgal uçaklarının bu sabah erken saatlerde Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda da üçü çocuk dört kişi yaralandı.

fiem

Yorumlar