Siyonist Güçler Bıçak Taşıdığı Bahanesiyle Filistinli Bir Kızı Gözaltına Aldı

İşgal güçleri bugün (9 Mayıs Pazartesi) Kudüs'ün doğusunda işgal ordusuna ait bir askeri kontrol noktasında Filistinli bir genç kızı yanında bıçak taşıdığı gerekçesiyle gözaltına aldı.  

Görüntülenme: 1283 Tarih: 10 Mayıs 2016 16:01
Siyonist Güçler Bıçak Taşıdığı Bahanesiyle Filistinli Bir Kızı Gözaltına Aldı

İşgal ordusuna yakınlığıyla bilinen 0404 haber sitesi, işgal askerlerinin Kudüs'ün doğusundaki Ez-Zeytune kontrol noktasında Filistinli bir genç kızdan şüphelendiklerini söyledi.

Haberde, işgal askerlerinin Filistinli genç kızdan uzaklaşmasını istedikleri fakat genç kızın kontrol noktasına geri döndüğü ifade edildi.

0404 sitesinin haberinde ayrıca işgal askerlerinin Filistinli genç kızı durdurarak üzerini aradıkları, adı açıklanmayan genç kızın üzerinde bıçak bulunduğu, gözaltına alınan genç kızın sorguya çekilmek üzere götürüldüğü belirtildi.

İşgal güçleri Kudüs İntifadası'nın başladığı Ekim 2015'ten bu yana Filistinli birçok genç erkeği ve kızı üzerlerinde bıçak taşıdıkları ve bıçaklama eylemi girişiminde bulundukları iddiasıyla gözaltına aldı.

Bu tür olayların bir kısmında işgal güçlerinin gözaltına almak istediği veya ateş açarak yaraladığı ya da şehit ettiği Filistinli gencin yanına bıçağı bizzat işgal askerinin koyduğu ifade edildi.

fiem

Yorumlar