Sosyal Medya Kullanıcıları Netanyahu'yu Zor Durumda Bıraktı

Filistin davasına destek veren yüzlerce Twitter kullanıcısı, işgal rejimi başbakanı Benyamin Netanyahu'yu sordukları onlarca soruyla zor duruma soktu.  

Görüntülenme: 1320 Tarih: 12 Mayıs 2016 12:16
Sosyal Medya Kullanıcıları Netanyahu'yu Zor Durumda Bıraktı

Netanyahu, sosyal paylaşım sitelerinden Twitter'daki hesabında "Ask Netanyahu" (Netanyahu'ya sor) etiketiyle takipçilerinden ve Twitter kullanıcılarından gelen soruları cevapladı.

Filistinlilerin Büyük Felaket "En-Nekbe" olarak kabul ettiği İşgal rejiminin kuruluşunun 68'inci yıldönümü dolayısıyla Netanyahu'nun hesabı tarafından açılan etikete birkaç dakika içinde Araplardan ve Filistin davasının destekçilerinden yüzlerce soru geldi.

Twitter kullanıcıları, Netanyahu'ya işgal güçlerinin Filistin halkına yönelik cinayetlerini; yaşlı, genç, kadın, erkek, çocuk demeden işlediği katliamları sordu.

İşgal rejimi başbakanının kendisiyle konuşma konusunda iyi niyetli olduğunu düşündüğü birkaç kişi dışında soruların çoğuna cevap vermekten kaçındığı görüldü.

Netanyahu'ya, işgal ordusunun neden çocukları kalkan olarak kullandığı, savaşın ne anlama geldiğini bilmeyen çocukları öldürdüklerinde ne hissettiği, geceleri kaç kez özgür Filistin kâbusu gördüğü ve benzeri sorular soruldu.

fiem

Yorumlar