Siyonist Subaylardan Yokoluş Uyarısı

İşgal rejiminde yayınlanan Maariv gazetesi, generallerden bir grubun Filistinlilerden ayrılmazsa İsrail'in yok olacağı uyarısında bulunduğunu duyurdu. 

Görüntülenme: 1461 Tarih: 08 Haziran 2016 01:23
Siyonist Subaylardan Yokoluş Uyarısı

Gazetede bugün yer alan haberde, Gazze Şeridi'ne açılan son savaştan sonra kurulan "İsrail'in Güvenliği İçin Subaylar" hareketinin hazırladıkları siyasi ve askeri planı işgal hükümetine, Knesset üyelerine ve bazı gazetecilere gönderdiği bildirildi.
 
İşgal ordusu,Mossad ve Şabak eski komutanlarından olan yaklaşık 200 subaydan oluşan hareketin planında çözüm için Filistinli bir ortak aranmadığı, çözümün İsrail'in tek taraflı girişimi olduğu belirtildi.
 
55 sayfadan oluşan planın İsrail'in şu an içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmasını, güvenlik yönünden ve siyasi yönden durumunu iyileştirmesini hedeflediği ve Kudüs, Batı Yaka ve Gazze Şeridi'nde ekonomik projeler içerdiği belirtildi.
 
Hareketin planında ırkçı ayrım duvarının inşasının bir an önce tamamlanmasının ve Batı Yaka'daki yerleşkelerde yaşayan Yahudi yerleşimcilerin evlerini bırakarak Yeşil Hat dahilinde yaşamaya teşvik edilmesinin önerildiği belirtildi.
 
Hareket üyesi subayların İsrail'in Doğu Kudüs'teki Arap mahallelerini Filistin devletinin bir parçası kabul etmeye, yeni yerleşim birimleri inşasını askıya almaya, Mescid-i Aksa'daki ve diğer kutsal mekânlardaki mevcut durumu korumaya davet ettiği öğrenildi.
İSLAMİANALİZ

Yorumlar