Siyonist Yerleşimciler Filistinlilerin Araçlarını Kundakladı ve Evlerin Duvarlarına Irkçı Sloganlar Yazdı

Filistin halkına saldırılarıyla bilinen Siyonist “Bedel Ödetme” örgütüne mensup Yahudi yerleşimciler 1948 yılında işgal edilmiş Filistin toprakları içinde yer alan En-Nasıra şehrine bağlı Yafe köyünde Filistinlilere ait iki aracı kundakladı ve duvarlara ırkçı sloganlar yazdılar.  

Görüntülenme: 1271 Tarih: 10 Haziran 2016 21:48
Siyonist Yerleşimciler Filistinlilerin Araçlarını Kundakladı ve Evlerin Duvarlarına Irkçı Sloganlar Yazdı

İşgal polisi yaptığı açıklamada, suçla mücadele biriminin bugün (10 Haziran Cuma) En-Nasıra’ya bağlı Yafe köyünün Merah El-Ğazlan mahallesinde kundaklanan iki araçla duvarlara yazılan ırkçı ve Tel Aviv eyleminin intikamının alınmasını isteyen sloganlar hakkında soruşturma başlattığını ifade etti.

İşgal polisi yaptığı açıklamada ayrıca, Sulh Mahkemesinin olayla ilgili bilgi ve haberlerin yanında olaya karışanların kimlikleriyle ilgili de yayın yasağı getirdiğini kaydetti.

Bedel Ödetme çeteleri ortak bir örgütlenmeye sahip Yahudi yerleşimci gruplardan oluşmaktadır. Bu örgüte bağlı yerleşimciler Filistinlilere zarar vermek için araçlarını kundaklıyor, tarım ürünlerini telef ediyor, cami ve evleri ateşe veriyor, mezarlıklara saldırıyor ve fırsat bulduklarında da Filistinlileri öldürüyorlar.

fiem

Yorumlar