Katil İsrail Güçleri Filistinli Kadını Şehit Etti(VİDEO)

Siyonist işgal güçleri bugün (24 Haziran Cuma) El-Halil şehrinin doğusunda yer alan Kiryat Arba’ yerleşkesi girişinde Yahudi yerleşimcilerin üzerine aracını sürdüğü iddiasıyla Filistinli bir kadını katletti.  

Görüntülenme: 914 Tarih: 24 Haziran 2016 15:49
 Katil İsrail Güçleri Filistinli Kadını Şehit Etti(VİDEO)

İşgal rejiminde yayın yapan 0404 sitesi, Filistinli bir kadının aracıyla Kiryat Arba’da yerleşimcilere yönelik eylem yapmak istemesi üzerine askerlerin kendisine ateş açıp öldürdüklerini, eylemde ise Yahudi yerleşimci bir kadının hafif yaralandığını eşinin ise şok geçirdiğini iddia etti.

Görgü şahitleri ise, olayın normal bir trafik hadisesinden ibaret olduğunu belirterek, işgal askerlerinin bunu bahane ederek Filistinli kadını öldürdüklerini söylediler.

Olayı görenlerden biri verdiği bilgide, Kiryat Arba yerleşkesine paralel caddede aracıyla giden bayan sürücünün işgal askerlerinin yoğun ateşine maruz kaldığını, saldırı sonucu kadının şehit olduğunu ifade ettiler.

Filistin Kızılay Teşkilatı ise yaptığı açıklamada, işgal güçlerinin yoğun ateşe maruz kalarak ağır yaralanan kadına müdahale etmelerini engellediğini belirtti.
 
 

 

fiem

Yorumlar