Milli Gazete Yazarı Sabetayistlerin İHH'yı Hedefe Koyduğunu Yazdı

Milli Gazete yazarı Ahmet Yavuz, "İHH'yı hedefe koyacaklar" başlığıyla yayımladığı yazısında gündemdeki son gelişmeleri ele aldı. 

Görüntülenme: 1222 Tarih: 29 Haziran 2016 00:54
Milli Gazete Yazarı Sabetayistlerin İHH'yı Hedefe Koyduğunu Yazdı

İşte Yavuz'un söz konusu yazısı:

Terör Devleti ile Anlaşma Türkiye içinde en çok Sabetayist kesimleri memnun etti!

Monşerler, ekonomistler, gazeteciler ekranlara koştu. Ballandıra ballandıra Terör Devleti ile anlaşmanın ne büyük strateji olduğunu, yararlarını (!) anlattılar.

Bir monşer ise, “İHH, bir yardım kuruluşundan ziyade bir siyasi parti gibi davranıyor” dedi. Bu; locaya, sabetayist biraderlere ve esas Erdoğan-Binali Yıldırım İktidarına “İHH’dan rahatsızız, etkinliğini azaltın!” çağrısıdır.

Bakalım İsrail’le anlaşarak şu Ramazan gününde milletin vicdanını yaralayan Saray İradesi, İsrail’in sevmediklerini de yaralayacak mı İHH’yı, İsrail’e, Sabetaylara kurban edecek mi?

Biz ise, İHH’nın ümmet, insanlık ve tarih adına olan bugüne kadar ki dik duruşunu sürdürmesini istiyor ve destekliyoruz.

BİR BÜROKRATA TESLİM OLDULAR(!)

Biz gitti diyorduk, meğer gitmemiş.

Dışişleri Müsteşarı Sinirlioğlu, sonunda yapacağını yaptı. Uzun zamandır alttan alta yürüttüğü İsrail-Türkiye görüşmelerini en sonunda kotardı!

Ramazan gibi günde “Türkiye’yi Terör Devleti İsrail” ile barıştıran ülke yaptı. Milletin ve ümmetin vicdanını kanattı.

Ne yani şimdi, Teröriste One Minute çekmiş anlı şanlı İktidarımız, bir bürokrata teslim mi oldu diyeceğiz

AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI KAPATILSIN

Osmanlı Padişahı, bir iş yapacağı zaman Rus Elçisine sordurur, ne derse tersini yaparmış! Şimdi bizim Osmanlı’nın AB’ci torunu İktidarımız da İngiliz’e bakıyor. “İngilizler AB’den çıkıyorsa, biz girelim” diyorlar!

Sizce Hıristiyan İngiltere’nin birlikten ayrılma kararından sonra “Bizimkiler” Avrupa Birliği Bakanlığını kapatma kararı mı alır Yoksa gavur âşıklığı daha mı hırs yapar Ne dersiniz

KUDÜS HEYECANI

On dört yıllık muhafazakâr demokrat iktidarın kurduğu bi alay dernek, vakıf, merkez ve cemiyeti var. Gençlik ve işadamları teşkilatları var. Başlarında da yenileri değil, “Eski Milli Görüşçüleri” var! Ancak Kudüs Gününü, Mescid-i Aksa’yı hatırlayan olmadı! Ne gam!

Anadolu Gençlik Derneği Kudüs Gününü Ankara’da büyük bir coşku ile kutladı. Kudüs’ü unutturmadı. “Dünya Lideri”, Kudüs’e, ilk kıblegâhımız Mescid-i Aksa’ya, Gazze’ye kan kusturan Terör Devleti İsrail ile yeniden anlaşmasına inat!

Salon ağzına kadar genç doluydu. Neredeyse en yaşlısı ben idim. Cihat ruhunu yansıtan Kudüs şiirleri, kum sanatı gösterileri, sinevizyonlar… Salondaki heyecan, Kudüs nöbeti için 22 yıl İsrail hapishanelerinde yatan Zekeriya Necib’in gözyaşlarına vurdu!

Sincan’daki olaylı Kudüs Gecesi’nde kürsüdeki Rıza Bagheri’den tam 19 yıl sonra bu kez, İran’ın yeni atadığı Ankara Büyükelçisi Muhammed İbrahim Fard geldi. 1990’larda Balkanlarda Büyükelçi imiş. Dedi ki; “Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefalı bir Kudüs Dostu idi. Balkanların, Bosna’nın Kurtuluşu için neler yaptıklarını ise bizzat ben biliyorum.”

DÜŞMANLARIMIZ AZALDI, DOSTLARIMIZ ARTTI!

Başbakan Binali Yıldırım, koltuğa oturduğunda “Düşmanlıkları azaltıp, dostlukları artıracağız” demişti.

Şimdi anlaşıldı ki; düşmanlığı azaltılan, dostluğu kazanılmak istenen İsrail imiş. Meğerse “One Minute”tan ne kadar da pişman olmuşlar. Yazık! Dostunu, düşmanını ayırt edemeyen Dünya Lideri olacak öyle mi

Yorumlar