Saadet Partisi Ankara İl Teşkilatı Siyonist İsrail İle Yapılan Anlaşmayı Protesto Etti

Saadet Partisi Ankara İl Teşkilatı, AKP hükümetinin Siyonist İsrail ile anlaşmasını Dışişleri Bakanlığı önünde protesto etti. Eyleme katılan yüzlerce partili “Katil İsrail Ortadoğu’dan Defol” sloganları attı. 

Görüntülenme: 1752 Tarih: 02 Temmuz 2016 02:23
Saadet Partisi Ankara İl Teşkilatı Siyonist İsrail İle Yapılan Anlaşmayı Protesto Etti

Eylemde konuşan Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Hüseyin Hacıabdullahoğlu, Türkiye’nin şahsiyetli bir dış politika izlenilmediğine dikkat çekerek, “Bunun sonucunda ‘Yeni Dünya Düzeni’ adı altında dünya hegomanyasını gerçekleştirmek isteyen Siyonist İsrail kazanıyor. Şu anda İsrail tarihinin en keyifli ve güvenli dönemini yaşıyor” dedi.
 
Saadet Partisi Ankara İl Teşkilatı Dışişleri Bakanlığı önünde gündemde geniş yer kaplayan ve toplumun rahatsız olmasına sebep olan AKP’nin Siyonist ile İsrail anlaşmaya varmasını protesto etti. Partililerin yoğun katılım sağladığı protestoda “Katil İsrail, Ortadoğu’dan Defol” sloganları atıldı. Basın açıklamasını yapan Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Hüseyin Hacıabdullahoğlu, açıklamadan önce İstanbul’daki terör saldırısını kınayıp başsağlığında bulundu. Hacıabdullahoğlu, dünyada küreselcilik adı altında yeni işgal hareketinin terörü de kullanarak amaçlarını gerçekleştirmeye çalıştıklarını ve ülkemizin adeta bir tsunami tehdidi altında olduğu değerlendirmelerinde bulundu.
 
İSRAİL EN GÜVENLİ DÖNEMİNİ YAŞIYOR
 
Hacıabdullahoğlu, İsrail ile yapılan anlaşmaya değinerek şunları kaydetti: “ Akıllı, milli ve şahsiyetli dış politika izlenilmiyor. Bunun sonucunda ‘Yeni Dünya Düzeni’ adı altında dünya hegomanyasını gerçekleştirmek isteyen Siyonist İsrail kazanıyor. Şu anda İsrail tarihinin en keyifli ve güvenli dönemini yaşıyor. IMF’nin  ve Dünya Bankası’nın taşıyıcılığını yaptığı ‘küreselcilik’ hareketi ile dünya işgal edilmek isteniyor. Enerji kaynaklarının, enerji hatlarının su kaynaklarının, tarım alanlarının, Nil’den Fırat’a kadar toprakların ve bunlara bağlı olarak 22 İslam ülkesinin hedeflerinde olduğunu açıkça ifade ediyorlar. Fiili işgallerini fikri işgallerle birlikte gerçekleştirmeye çalışıyorlar” dedi.
 
KARAMAN: İSRAİL’LE ANLAŞMAK GAFLETTİR
 
Kısa bir açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Ankara Şube Başkanı Hasan Karaman ise yapılan anlaşma Filistinli kardeşlerimizden vazgeçmemizi, Kudüs’ten vazgeçmemizi ve Mavi Marmara saldırısını unutmamızı istiyor diyerek tepkisini dile getirdi. Karaman, “Irak’ı karıştıran, Suriye’yi karıştıran, ırkçılık ve mezhepçiliği kışkırtan, İslam coğrafyasındaki kardeş kavgasını körükleyen güç Siyonizm’dir. İsrail ile anlaşmak en hafif tabiri ile gaflettir. Bu milletin ne vicdanı, ne inancı, ne de kimliği böyle bir anlaşmayı kabul edemez” dedi.
MİLLİ GAZETE

Yorumlar