Hindistan - Siyonist İsrail İşbirliği Artıyor; Hedefte Pakistan Var

Siyonist işgal rejimi, Hindistan'a Müslüman komşusu Pakistan karşısında nükleer alanda üstünlük elde etmesi için yardımlarını sürdürüyor. 

Görüntülenme: 1838 Tarih: 06 Temmuz 2016 09:25
Hindistan - Siyonist İsrail İşbirliği Artıyor; Hedefte Pakistan Var

"İsrael Defence" dergisinde yayımlanan habere göre, Hindistan'ın eski dışişleri bakanlığı yetkililerinden Vakram Sencit, İsrail ile Hindistan arasındaki gizli nükleer işbirliğinin amacının, Hindistan'ın atom gücünün artırılması olduğunu belirtti.
 
Sencit, Hindistan ve İsrail'in aralarındaki bu nükleer işbirliğinin gizli kalması için büyük çaba harcadıklarını ve bu amaç doğrultusunda son dönemde İsrail'den bir grup nükleer bilimcinin Hindistan nükleer tesislerinde incelemelerde bulunduklarını bildirdi.
 
Siyonist İsrail rejimi de bundan bir süre önce Barak-8 füze sistemini geliştirmek amacıyla Hindistan ile işbirliğinde bulunduğunu ve bu sistemin Hindistan ve İsrail çıkarlarının korunması doğrultusunda deneyden geçirildiğini açıklamıştı. 
 
Hindistan bölgesel jandarma konumuna getirilmek isteniyor
 
Konuyla ilgili daha önce açıklamalarda bulunan Cemaat-i İslami lideri Siracul Hak, dış güçlerin bölgedeki istikrarsızlığın temel sebebi olduğu yönüde bir açıklamada bulunmuştu. Siracul Hak, dış güçlerin Hindistan'ı bölgesel jandarma konumuna getirmeyi istediğini belirtmiş ve Afganistan'la Pakistan'ın yan yana durması gerektiğine atıfta bulunarak "Cesur Afgan milleti inşallah düşmanın planını boşa çıkaracaktır" ifadelerini kullanmıştı.
 
ABD - İsrail - Hindistan ajanları bölgede cirit atıyor
 
Siracul Hak ayrıca ABD, İsrail ve Hindistan'ın Çin-Pakistan ekonomik koridoruna karşı sabotaj girişimlerinin de alenen ortaya çıktığını söylerek bu ülkelerin gizli ajanlarının bölgede cirit attığını ve Pakistan hükümetinin de bunların baskısı altında olduğunu söylemişti.
 
Keşmir Halkı Hindistan zulmüne direniyor

Geçtiğimiz ay Keşmir Kurtuluş Hareketi Zafer Ekber Butt ve yardımcısı Ahmed Butt'u Mansura'da ağırlayan Siracul Hak, Keşmir Özgürlük Grupları'nın birlik sağlamasına ihtiyaç duyulduğunu ve Cemaat-i İslami'nin bu noktada üzerine düşen rolu oynamaya hazır olduğunu dile getirdi. 
 
Keşmirlilerin son 70 yılda verdikleri özgürlük mücadelesinde çok fazla kurban verdiğini belirten Siracul Hak, Pakistan halkının da Keşmir Kurtuluş hareketleriyle şimdiye kadar bir ilişki için de olmadığını söyledi.
 
Keşmir'in özgürlük mücadelesinin çok kıymetli olduğunu da vurgulayan Cemaat-i İslami Lideri, Keşmir Hurriat Konferansı (Keşmir Özgürlük Konferansı) liderleri arasındaki ihtilafların da mücadeleye zarar verdiğini ifade etti. 
 
Siracul Hak, Cemaat-i İslami'nin Hurriat liderleriyle kendi aralarındaki problemleri çözmeleri için defalarca görüştüğünü de hatırlattı.
 
Zafer Ekber Butt ise, Keşmirlilerin Cemaat-i İslami desteğinin farkında olduklarını, ancak Keşmir'deki durumun her geçen gün daha da kötüye gittiğini ve Hindistan'ın Keşmir'deki Müslüman nüfusu yok etmeyi amaçladığını belirtti. 
İSLAMİANALİZ

Yorumlar