Hamas Liderlerinden Esirlere:"Allah'ın izniyle yakında ailelerinizin yanında olacaksınız"

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi Başkanı Halid Meşal ile Hamas Siyasi Birimi üyeleri Musa Ebu Merzuk ve Salih El-Aruri, Filistinli esirleri özgürlüklerine kavuşturmak için ciddi şekilde çaba harcandığını söyledi.  

Görüntülenme: 1888 Tarih: 07 Temmuz 2016 01:13
Hamas Liderlerinden Esirlere:

Hamas Hareketi'nin geçmişte olduğu gibi bugün de esirleri işgal zindanlarından kurtarmak için çalıştığını bildiren Meşal, bayram münasebetiyle görüntülü olarak yayınladığı mesajda esirlere seslenerek, "Sizleri ailelerinizin arasında özgür olarak görünceye kadar durup dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
 
Hamas Siyasi Birimi üyesi Musa Ebu Merzuk da Filistinli esirlerin fedakarlıklarına ve sabırlarına övgüde bulunarak, esirler için özgürlük güneşinin yakında doğacağı müjdesini verdi.
 
Hamas Siyasi Birimi üyelerinden Salih El-Aruri ise işgal zindanlarında tutulan Filistinli esirlerin yakında özgürlüklerine kavuşacaklarına inandığını söyledi.
 
El-Aruri, bayram münasebetiyle yayınladığı görüntülü mesajda, Allah yolunda cihadın faziletine işaret etti.
 
Özgürlerin Vefası esir takası anlaşmasının çeşitli gruplara mensup birçok esirin özgürlüğe kavuşmasını sağladığını hatırlatan El-Aruri, esirlere seslenerek, "Allah'ın izniyle yakında ailelerinizin yanında olacaksınız" dedi.
fiem

Yorumlar