Siyonist Rejim Güçleri El-Halil'de 10 Günde 2400 Eve Baskın Düzenledi

Siyonist işgal güçlerinin son 10 günde Batı Yaka'nın güneyindeki El-Halil vilayetinde 2400 eve baskın düzenlediği ve baskınların daha da yoğunlaşmasının beklendiği ifade edildi. 

Görüntülenme: 810 Tarih: 11 Temmuz 2016 15:12
Siyonist Rejim Güçleri El-Halil'de 10 Günde 2400 Eve Baskın Düzenledi

İşgalcilere ait Walla haber sitesinde dün (10 Temmuz Pazar) yayınlanan haberde, on gün önce Otniel Yahudi Yerkeşkesi'nde gerçekleştirilen eylemden bu yana işgal güçlerinin 2400'den fazla eve baskın düzenlediği bildirildi.

Baskınların amacının eylemciler hakkında bilgi toplamak ve direniş faaliyetlerini engellemek olduğu ileri sürülen haberde, El-Halil yakınlarındaki 60 nolu karayoluna çıkan 250 yolun kapatıldığı belirtildi.

Haberde ayrıca, El-Halil'e uygulanan kuşatmaya, baskınlara ve tüm istihbarat çalışmalarına rağmen eylemcilerin kimliklerinin tespit edilemediği açıklandı.

Walla sitesi, feda eylemlerine karşı birlikte mücadele amacıyla işgal güçleri subayları ve Filistin Yönetimi güvenlik birimleri yetkililerinin toplantı yaptığını ve toplantıda Filistin Yönetimi güvenlik birimlerinden eylemleri önlemeye yönelik daha aktif olmasının ve Batı Yaka sakinlerinin elinde bulunan silahları toplamasının talep edildiğini yazdı.

fiem

Yorumlar