Katil İsrail Rejiminden Tutuklama ve Baskın Furyası

Siyonist işgal güçleri bugün (21 Temmuz Perşembe) sabah Batı Yaka'nın Nablus şehrinin güneyindeki Kefer Kalil beldesinde çok sayıda Filistinlinin evine baskın düzenleyerek tahrip edici bir şekilde arama yaparken birçok kişiyi de tutukladı. Evlerine baskın düzenlenen kişilerin birçoklarının özgürleştirilmiş esirlerden olduğu ifade edildi. 

Görüntülenme: 927 Tarih: 21 Temmuz 2016 14:02
Katil İsrail Rejiminden Tutuklama ve Baskın Furyası

Kaynakların verdiği bilgilere göre siyonist işgal güçleri düzenledikleri baskınlarda ve aramalarda askerlerin yanı sıra eğitilmiş köpekleri de kullandılar. Evlerdeki aramaları esnasında eşyaların altını üstüne getirerek büyük çapta tahribata neden oldular.

İşgalci askerler baskın esnasında arama yaptıkları evlerde silah ve çatışma aletleri yakalayabilmek için özel aletler de kullandılar.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin aldığı bilgilere göre arama yapan baskıncı güçler gençlerden bazılarını sokağa çıkararak üzerlerini aradılar. Onlardan da 13 kişinin tutuklandığı haber verildi.

Siyonist işgal güçleri Batı Yaka bölgesinde değişik yerlerde her gün bu tür baskınlar, aramalar ve tutuklamalar gerçekleştiriyorlar.

fiem

Yorumlar