Siyonist İşgal Rejimini Boykot Girişimi Direktörü Basim Naim'den Arap Ülkelerine Sert Eleştiri

Filistin'deki Uluslararası İlişkiler Konseyi Başkanı ve İşgal Rejimini Boykot Girişimi Direktörü Basim Naim, bazı Arap ülkelerinin işgal rejimiyle ilişkilerini normalleştirme konusunda attığı hızlı adımları eleştirdi.  

Görüntülenme: 1068 Tarih: 27 Temmuz 2016 10:31
Siyonist İşgal Rejimini Boykot Girişimi Direktörü Basim Naim'den Arap Ülkelerine Sert Eleştiri

Naim, dün İslami Kitle İntifada Kampı'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, İşgal Rejimini Boykot Girişimi olarak işgal rejiminin siyasi, ekonomik, sportif ve kültürel her alanda boykot edilmesini istediklerini söyledi.

"İşgal rejimini ve işgalcilerle ilişkilerin normalleştirilmesini boykot bayrağını çekmemiz gereken bir aşamadayız" diyen Naim, boykot silahının önemine dikkat çekerek, bu silahın kullanımının yaygınlaşmasının işgal rejimini rahatsız ettiğini bildirdi.

Boykot silahının işgal rejiminin meşruiyetini elinden almak ve dünyanın gözü önünde deşifre etmek için etkili bir silah olduğuna dikkat çeken Naim, işgal rejimi ürünlerine ödenen paraların Filistinlileri öldüren kurşunlara dönüştüğünü ifade etti.

Filistinlilerin işgal rejimi ekonomisine katkısının 5 milyar dolar olduğunu, Amerika'nın işgal rejimine yardımının ise 3 milyar dolar olduğunu bildiren Naim, bunun da boykotun ne kadar önemli olduğunu gösterdiğini söyledi.

Naim, işgal rejimi ürünlerini boykotla birlikte yerli ürünlerin desteklenmesini ve Filistinli gençlere iş imkânları sağlanmasını istedi.

fiem

Yorumlar