Siyonist İsrail Erdoğan'ı Taşıyan Uçağın Koordinatlarını Darbecilere Verdi Mi?

Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a suikast bilgileri İsrail’den! 

Görüntülenme: 1692 Tarih: 31 Temmuz 2016 08:36
Siyonist İsrail Erdoğan'ı Taşıyan Uçağın Koordinatlarını Darbecilere Verdi Mi?

15 Temmuz hain darbe teşebbüsü esnasında eli kanlı teröristlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı öldürmek maksadıyla her tarafta aradıkları TC-ATA uçağıyla ilgili ilk bilgilerin, CIA bağlantılı Amerikan Stratfor kuruluşunun Twitter hesabından anlık olarak yayınlandığı gündeme gelmişti.

STRATFOR’DAN HIZLIYDILAR!..

Tahbir konuyla ilgili çok çarpıcı yeni bilgilere ulaştı. TC-ATA, Amerikan Stratfor kuruluşundan da önce İsrail’de kurulan özel bir ekip tarafından daha havalanmadan takibe alınmış ve yine Stratfor’dan da önce bu ekip tarafından Twitter üzerinden açık açık hedef gösterilmiş.stratfor 16 temmuz

EKİBİN BAŞI SCHARF…

İsrail’in Haaretz gazetesinde şef editör olan Avi Scharf başkanlığındaki sözde ‘gazeteci’ kılığındaki bu ekip, TC-ATA uçağıyla ilgili bilgileri ilk andan vermelerine rağmen darbecilere ait helikopterlerin zamanında havalanamaması sebebiyle hainler hedeflerine ulaşamamışlar.

TC-ATA VE ERDOĞAN’I İLK BULMA ŞEREFİ!

Anshel Pfeffer
TC-ATA uçağını ve Erdoğan’ı ilk bulma şerefinin arkadaşı Avi Scharf’e ait olduğunu yazan yine aynı gazetenin bir diğer çalışanı Anshel Pfeffer’in, FETÖ’nün ‘Azeri’ kılıklı Siyonist mensubu Mahir Zeynalov’la yakın arkadaş olması da, o ilk andaki çalışmanın bir ‘özel ekip işi’ olduğu fikri.
“Erdoğan’ı ilk bulmanın şerefi!” ifadesi dikkat çekiyor
TC-ANA’YI DA TAKİBE ALMIŞLAR!

Erdoğan’ın yerini ifşa edebilmek için yoğun çaba sarf eden Avi Scharf, tüm ihtimalleri elde tutmayı da ihmal etmemiş; Erdoğan’ın kullandığı bir diğer uçak olan TC-ANA’nın koordinatını da ilk dakikalarda vererek, “İstanbul hava sahasında”, “Şu an İstanbul dışına seyrediyor, bakalım kim hızlı davranacak?” gibi ifadelerde bulunmuş. Bu arada sohbetler esnasında, “Hangi yöne uçuyor?”, “F-16’lar nerede?” gibi sorular dikkat çekti.

İsrailli ekip TC-ANA uçağını da takibe almış!..

VE HÜSRAN…

Erdoğan’ın sağ salim İstanbul’da halkla buluşmasının ardından ise, Siyonistler büyük hayal kırıklığı yaşadılar. Yorumlar arasında, “Sultan geri döndü” gibi ‘aşağılama’ amaçlı ifadeler dikkat çekti.

Kaynak:Tahbir

Yorumlar