Abbas Yönetimi Güvenlik Birimleri Aynı Aileden Dört Kişiyi Gözaltına Aldı

Mahmud Abbas başkanlığındaki Filistin Yönetimi'ne bağlı güvenlik birimleri aynı aileden dört kişiyi gözaltına alırken Batı Yaka'nın çeşitli vilayetlerinden üç kişiyi de ifade vermeye çağırdı.  

Görüntülenme: 1133 Tarih: 01 Ağustos 2016 23:27
Abbas Yönetimi Güvenlik Birimleri Aynı Aileden Dört Kişiyi Gözaltına Aldı

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Batı Yaka Teşkilatı'na ait Umame Enformasyon Merkezi, Nablus'taki Koruyucu Güvenlik biriminin Kefer Galil beldesinde Halid El-Amir'in evine vahşi bir şekilde baskın düzenlediğini bildirdi.

Evi kuşatıp kapısını patlayıcıyla havaya uçuran Koruyucu Güvenlik birimi görevlilerinin evin altını üstüne getirerek arama yaptığı ve eşyalara zarar verdiği belirtildi.

Koruyucu Güvenlik birimi görevlilerinin El-Amir'in çocuklarını darp ettiği ve Fadi, Tamir, Ahmed ve Muhammed isimli dört çocuğunu gözaltına aldığı kaydedildi.

Aynı birimin Beytlahim'de Süleyman El-Uruc isimli genci ifade vermeye çağırdığı, Genel İstihbarat biriminin de El-Halil'de eski esir Ala Ez-Zeagig ve El-Halil Üniversitesi öğrencisi Samir Ed-Duveyk'i ifade vermeye çağırdığı bildirildi.

Koruyucu Güvenlik biriminin sekiz gündür gözaltında tuttuğu Mühenned Teysir Rabi'nin avukatıyla görüşmesine sorgulamasının tamamlanmadığı bahanesiyle izin vermediği öğrenildi.

fiem

Yorumlar