Siyonist Güçler Dün Tel Aviv'de Filistinli Bir Genci Gözaltına Aldı

İşgal rejimi medyası, işgal güçlerinin dün (7 Ağustos Pazar) Batı Yaka sakinlerinden Filistinli bir genci Tel Aviv kentinde uzun süren kovalamacanın ardından gözaltına aldığını bildirdi.  

Görüntülenme: 1079 Tarih: 08 Ağustos 2016 19:51
Siyonist Güçler Dün Tel Aviv'de Filistinli Bir Genci Gözaltına Aldı

İşgal rejimi televizyonu 2'nci kanalı, işgal polisinin Filistinli genci yakalamak için Tel Aviv'in kuzeyinde geniş çaplı operasyonlar gerçekleştirdiğini söyledi.

İşgal güçlerinin Filistinli genci gözaltına alıncaya kadar tramvayların çalışmasını bir süre durdurduğu, yolları ve parkları kapattığı belirtildi.

İşgal polisi, Filistinli gencin Tel Aviv'in kuzeyindeki bir güvenlik noktasından kaçtığı için şüphe uyandırdığını ve bu nedenle yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldığını ifade etti.

Operasyona yüzlerce polisin ve özel kuvvetler askerlerinin katıldığı, motosikletli polislerin caddelerde Filistinli genci aradığı ve helikopterle havadan da operasyona destek verildiği kaydedildi.

İşgal polisi dün öğle saatlerinde Tel Aviv'de eylem yapma niyetinde olduğu tahmin edilen Filistinli bir gencin arandığını duyurdu.

fiem

Yorumlar