Hamas Sözcüsü Fevzi Burhum Facebook'ta Yeni Sayfa Açtı

İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcülerinden Fevzi Burhum, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki kişisel sayfası site idaresi tarafından kapatıldıktan sonra dün sabah yeni bir sayfa açtığını açıkladı.  

Görüntülenme: 1710 Tarih: 10 Ağustos 2016 21:52
Hamas Sözcüsü Fevzi Burhum Facebook'ta Yeni Sayfa Açtı

Burhum, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Facebook idaresinin bu sabah sitedeki kişisel sayfasını kapattığını belirterek, ünlü sosyal paylaşım sitesinin daha önce de Filistin davasına destek verenlerin ve Hamas liderlerinin sayfalarını kapattığını hatırlattı.

Hamas sözcüsü, Facebook idaresinin söz konusu sayfaları kapatmasının gerçeklerin duyulmasını engelleme, özgürlükleri kısıtlama, Filistin halkının anlattığını görmezden gelerek işgal rejiminin yalanlarına destek verme çabası olduğunu söyledi.

Facebook'taki yeni sayfasının adresini paylaşan Burhum,www.facebook.com/Fawzy.Prhoom adresindeki sayfadan başka herhangi bir sayfası olmadığına dikkat çekti.

Facebook idaresi daha önce de Hamas ve diğer Filistinli grupların liderlerinin ve aktivistlerinin sayfalarını işgal rejiminin baskılarına boyun eğerek kapatmıştı.

fiem

Yorumlar