Siyonist İsrail Gazze'ye Saldırdı

SON DAKİKA: Siyonist Savaş Uçakları Gazze'yi Bombalıyor. 

Görüntülenme: 1441 Tarih: 21 Ağustos 2016 08:32
Siyonist İsrail Gazze'ye Saldırdı

Siyonist rejim basınında yer alan haberlere göre saat 14:30 civarında Gazze'den işgal altındaki Filistin topraklarında bulunan Sderot kentine iki adet grad füzesi atıldı.

Sderot'taki demir kubbe hava savunma sisteminin radarları füze tehdidini algılayınca alarm çalmaya başladı fakat füzeleri imha etmede başarılı olamadı.

Bazı haber kaynakları, Gazze'den atılan füzelerin bir binaya isabet ettiğini ve maddi hasara yol açtığını belirtiyorlar. Siyonist rejim tarafından yapılan resmi açıklamada ise İsrail'de herhangi bir mal veya can kaybı olmadığı ifade edildi. 

Siyonist rejim savaş uçakları, Gazze'den atılan iki grad füzesini bahane göstererek anında harekete geçerek Gazze'nin Beyt Hanun mahallesine havadan bomba yağdırmaya başladı.

14:55 Filistinli kaynaklar sınır bölgesindeki Beyt Hanun mahallesine Siyonistlerin sınırda hazır beklettikleri tanklardan da ateş açıldığını aktarıyor.

15:18 Gazze'den İsrail'e düzenlenen roket saldırılarını henüz hiçbir direniş grubu üstlenmemiş olmasına rağmen; Siyonist rejim Gazze'den İsrail'e düzenlenen her türlü saldırıdan Hamas yönetimini sorumlu tutuyor.

Gazze'de IŞİD'e bağlı hareket eden grupların İsrail'in bu siyasetini bilerek hareket ettikleri ve Hamas'ı zor durumda bırakmak için Gazze'deki tüm direniş gruplarının dahil olduğu ortak kumanda odasının bilgisi olmadan Siyonist İsrail'e saldırılar düzenledikleri biliniyor.

15:23 Siyonist savaş uçakları, Beyt Hanun'daki büyük su depolarından birini hedef aldı.

15:29 Gazze sağlık bakanlığı, Siyonist rejimin Beyt Hanun'a düzenlediği saldırılarda yaralananlar olduğunu açıkladı.

15:31 Hamas, bütün kamu kurum ve kuruluşlarının boşaltılması ve Hamas'a bağlı siyasi bina ve dairelerden uzak durulması çağrısı yaptı.

15:35 Siyonist rejim polisi, grad füzelerinden birinin isabet ettiği evde tahkikat yapıyor.

15:36 Siyonist basın, İsrail ordusunun Kassam Tugaylarına ait iki ayrı noktayı hedef aldığını iddia ederken; Filistin basını, Siyonistlerin sivil bölgeleri hedef aldığını ve bir adet su deposu ile geniş bir tarım arazisinin harap edildiğini aktarıyor.

 

İSLAMİANALİZ

Yorumlar