Siyonist Rejim ve Yunanistan Ortak Tatbikat Yapıyor

Siyonistlerin Maariv gazetesinde bugün (25 Ağustos Perşembe) sabah yayınlanan habere göre Yunanistan, Hayfa sahili açıklarında siyonist işgal rejimiyle bir deniz tatbikatı başlattı. Gazetedeki haberde tatbikatın iki taraf arasındaki ilişki ve işbirliğinin geliştirilmesine delalet ettiğine dikkat çekildi.  

Görüntülenme: 1426 Tarih: 25 Ağustos 2016 00:37
Siyonist Rejim ve Yunanistan Ortak Tatbikat Yapıyor

Maariv'in haberinde tatbikat için Yunanistan'ın üzerinde tatbikata iştirak edecek savaş uçakları yer alan büyük tip savaş gemilerinin Hayfa limanına geldiği ifade edildi.

Daha önce Filistin halkının özgürlük mücadelesine destek veriyor gibi görünen Yunanistan'ın son zamanlarda siyonist işgal rejimiyle ilişkileri ve işbirliğini geliştirmesi buna karşılık Filistin halkının meşru mücadelesine de sürekli engel çıkarmaya çalışması dikkat çekiyor. Siyonist işgal rejiminin de, Yunanistan'da başkanlığını Aleksis Çipras'ın yaptığı Radikal Sol Koalisyon (Syriza)'un seçimleri kazanması üzerine Çipras'ı tebrik ederken Yunanistan'da iş başına gelecek yeni hükümetin özellikle güvenlik alanındaki işbirliğini olumsuz etkileyeceği endişesini taşıyor olması dikkat çekmişti. Gidişat işbirliğinin olumsuz etkilenmediğini tam aksine daha da ileri götürüldüğünü gösteriyor.

fiem

Yorumlar