Hamas Liderlerinden Fethi Hammad Siyonist İsrail'e Meydan Okudu

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) liderlerinden Fethi Hammad, Hamas hareketinin Filistin tamamen özgürleştirilinceye kadar Siyonist işgal rejimiyle yandaşlarına karşı durma duruşunu bozmayacağını söyledi.  

Görüntülenme: 1593 Tarih: 26 Ağustos 2016 18:15
Hamas Liderlerinden Fethi Hammad Siyonist İsrail'e Meydan Okudu

Hamas’a bağlı kadın hareketinin Yenilmiş Ekin savaşının ikinci yıldönümü münasebetiyle Gazze’nin kuzeyinde düzenlediği etkinliğe katılan eski İçişler Bakanı Hammad “Ey Lieberman meydan okumayı kabul ettik! Ey Netanyahu meydan okumayı kabul ettik! Cihadımızla ve Kassam Tugayımızla Filistin’i kurtaracağız” dedi.

Filistinli kadınlardan direniş tercihi etrafında kenetlenip yapılacak belediye seçimlerinde de İslamî hareketi desteklemelerini isteyen Hammad, dine yardım etmek için birçok noktada zafer kazanan Filistin’in davet ve cihad anlayışına sahip kitleyi desteklemelerini talep etti.

Etkinlikte konuşan kadın hareketi liderlerinden Teğrid Ebu Halebiyye, Hamas’a bağlı kadın hareketinin geçirdiği aşamaları ve mücadele sürecini anlattıktan sonra onun eğitim, davet, cihad, direniş ve istişhad eylemlerindeki rollerinden örnekler verdi.

fiem

Yorumlar